KÜLFÖLD

A nyílt utcán rugdosták agyon a kis növésű férfit

A kurd származású 41 éves Ibrahim Demir élete nem volt egyszerű. A mindössze 142 cm magas férfit sok bántás érte az élete során. A férfit pár napja Dortmundban a nyílt utcán rugdosták halálra. Az elkövető maga jelentkezett a rendőrségen.
címkék:
  • Szerző: WM

Ibrahim Demir örül neki, hogy végre feloldották Németországban is a kijárási korlátozást, így végre meglátogathatta szeretett édesanyját. A kis növésű férfi késő estig maradt a szülői házban, majd miután elindult hazafelé, még betért az egyik törzshelyére is. Hajnali egy óra lehetett, amikor egy járókelő a távolból arra lett figyelmes, hogy egy ismeretlen egy földön fekvő férfit rugdos. A szemtanú azonnal hívta a rendőröket, de a segítség már így is túl későn érkezett, Ibrahim életét már nem tudták megmenteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elkövető elmenekült a helyszínről, de egy szemtanú szerint később még visszatért, hogy megbizonyosodjon róla, áldozata már nem tud vallomást tenni. A szirénázó rendőrautók hallatán azonban a tettes újra kereket oldott. A német sajtó először csak arról adott hírt, hogy egy dortmundi férfit vettek őrizetbe az emberölés gyanúsítottjaként. Később derült csak ki, hogy a magát a rendőrségen feladó gyilkos migrációs hátterű, és Asir A.-nak hívják. A 39 éves férfi ellen halállal végződő súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást. Az áldozat családja azt mondja, hogy Ibrahim már többször is összetűzésbe került a gyilkosával korábban.

Asir A. saját magát adta fel a rendőrségen.
Fotó: Instagram

De Asir A. nem csak a kis növésű férfit bántalmazta, már korábban is többször szembe találta magát a rendőrökkel. Az áldozat törzshelyének tulajdonosa többször kidobta már a gyanúsítottat a kocsmából, mert amikor részeg volt vagy drogozott nagyon agresszívvá vált, és a többi vendég is félt tőle. Ha Asir A. bűnössége beigazolódik, akkor több évre is a rácsok mögé kerülhet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?