KÜLFÖLD

A násznép előtt alázta meg csaló menyasszonyát a vőlegény

Az esküvőn levetített egy videót arról, hogyan csalta meg a menyasszony.
  • Szerző: Ripost

Botrányba fulladt egy esküvő Kínában, miután a vőlegény egy hatalmas kivetítőn bemutatott egy videót az egész násznépnek arról, hogyan csalta meg menyasszonya a sógorávalírta az AsiaOne. A jelenetről az egyik vendég készített mobiltelefonos videót, ami aztán körbejárta a kínai közösségi oldalakat.

A beszámoló szerint a vőlegény teljesen véletlenül kapta rajta kedvesét, ahogy saját lakásukban lefekszik nővére férjével. A vőlegény a cikk szerint próbaképpen szerelt fel egy biztonsági kamerát a hálószobában, és így leplezte le a félrelépést.

Azt nem tudni, hogy miért gondolta úgy, hogy erre az lesz a legjobb válasz, ha a házasságkötés napján mutatja be mindenkinek, hogy mit tett menyasszonya. Az esküvőn készült videón látni, ahogy a pár bevonul egy terembe, felmennek egy színpadra, majd a vőlegény beszél, és egyszer csak a mögöttük lévő kivetítőn megjelenik a hálószobában készült videó. A férfi pedig közölte a nővel:

Azt hitted, hogy nem tudtam erről?

A beszámoló szerint a vőlegény a megcsalásos videót még a Weibo kínai közösségi oldalon is megosztotta, hogy az egész ország megtudja, mi történt, de a felvételt a cenzorok később eltávolították.

És ezeket olvastad már?