KÜLFÖLD

Hatszor hívták a családot, hogy búcsúzzanak el az apától, mert csak órái vannak hátra

Elképesztő erővel harcolt az életben maradásért.
  • Szerző: Ripost

A 79 éves nagypapa hatszor cselezte ki a halált, miközben a koronavírussal küzdött. Még az orvosokat is összezavarta a csodával határos felépülése. A nagypapa cukorbetegsége mellett nemrég egy perforált vakbélműtéten is átesett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műtét után nem sokkal fertőződött meg a koronavírussal Robin Jones. Az egész áprilisban kezdődött, amikor gyomorfájdalmakra panaszkodott, ezután tíz hetén keresztül kellett harcolnia az életéért, a Hereford megyei kórházban.

„Attól a naptól kezdve, hogy bekerült, szörnyű érzés volt. Hívtuk a kórházat, amikor azt közölték velünk, nem fogja megérni a reggelt. Nagyon sokat kellett szenvednie, így felkészültünk a legrosszabbra. Aztán csörgött a telefon és azt mondták, hogy javult az állapota” – nyilatkozta a The Sunnak a férfi lánya, Polly.

Az orvosok hat alkalommal hívták fel a férfi 59 éves feleségét, Pat Jonest mondván, hogy 24 órája van hátra Robinnak. De minden egyes alkalommal rácáfolt az orvosaira az idős férfi.

Az ápolók Albert bácsinak becézték az idős férfit, akit május 26-án engedtek ki végül a kórházból, hogy hazatérhessen szeretteihez. Az ápolói sorfalat álltak az idős férfinak és tapssal búcsúztatták.

„Apa egész életében nagyon szorgalmas volt. Igazából csak egy oltást kapott. Az emberek is nagyon kedvelik, a városban mindenki ismeri. Kedves ember, törődő és jó a humorérzéke” – nyilatkozta Polly.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?