KÜLFÖLD

„A fogai is kilátszódtak az arcbőrén keresztül„ – teljesen széttépte a 2 éves kisfiú arcát a kutya – megrázó fotók

Az orvosok azt mondták a családnak, még sose láttak ilyen súlyos sérülést, amit kutyatámadás okozott.
  • Szerző: Ripost

Teljességgel kettészakította egy kétéves kisfiú, Maxin Bennett arcát egy Staffordshire bullterrier Új-Zélandon. A gyerek olyan súlyosan megsérült, hogy még a fogai is kilátszódtak a sérült arcbőrén keresztül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Illusztráció: 123RF

A család az anya nagybátyjához utazott el, hogy megünnepeljék 50. születésnapját. A kutya a férfi kocsifelhajtóján támadt rá a kétéves gyerekre, amikor az épp egy kolbásszal a kezében biciklizett, miközben a nagyszülei vigyáztak rá. A kutya a kolbászt akarta kitépni a kisfiú kezéből.

Az édesanya, Alana Trainor a The Sunnak elmondta: az egész családot sokk alatt áll.

„Édesanyám sikoltozott nekem, hogy a kutya megtámadta a fiamat„ – emlékszik vissza a történtekre Alana. „Mire odaértem, Maxint már édesapám a karjaiban tartotta. Az arca bal oldalát szétszaggatta a kutya, még a fogai is kilátszódtak az arcbőrén keresztül szegénynek.”

A kisfiút kórházba szállították, ahol megműtötték, s ahogy tovább nő, további műtétekre lesz szükség, a heg pedig mindig ott marad az arcán, ám legalább életben maradt. A kutya gazdája elhárítja a felelősséget, a rendőrség pedig vizsgálja az eset körülményeit.

A fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?