KÜLFÖLD

„A fiam tudja, hogy szeretem” – agyonlőtte fogyatékkal élő kisfiát az anyja

A gyilkosság után a nő megpróbált magával is végezni.
  • Szerző: Ripost

Emberölés miatt ítélték el azt a Tashina Aleine Jordan nevű 30 éves nőt, aki bevallotta a bíróságon, hogy agyonlőtte súlyosan fogyatékos kisfiát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hétéves Mason szívbetegséggel született, amelyet orvosai nem vettek észre időben, ezért a kisfiú többször agyvérzést szenvedett, majd kómába esett. Ébredését követően a hétéves kisfiú súlyos állapotba került: agyi bénulásban, vízfejűségben szenvedett, emiatt kerekesszékbe került, képtelen volt beszélni, táplálkozni és folyamatos ellátásra szorult – írja a Bors.

A kis Mason betegségét követően Jordant elhagyta férje, helyette a nő édesanyja segédkezett a hétéves fiú ellátásában. Információk szerint a tragédia akkor történt, amikor a nagyi elment dolgozni. Hazaérve lányát eszméletlenül, unokáját pedig holtan találta.

A rendőrségi jelentések alapján Jordan olyan súlyos mentális állapotba került, hogy fegyverhez nyúlt, és egyenesen homlokon lőtte kisfiát, majd önmagával is megpróbált végezni. Miután a fegyver sehogy sem sült el, a nő több mint kétszáz darab pirulával próbálta megölni magát. Nem sikerült.

„A fiam tudja, hogy szeretem. Remélem, így majd sikerül”– ezt a búcsúüzenetet hagyta maga után Jordan.

Orvosi vizsgálat állapította meg, hogy a nő mentálisan instabil volt a gyilkosság idején, ezért ítélete alapján húsz év vár rá az állami kórházban, tíz pedig a börtönben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?