KÜLFÖLD

A férjemnek viszonya volt az anyámmal, amíg én a kórházban haldokoltam – most házasok

Az intenzíven küzdött az életéért a nő, míg az a két ember, akiket a legjobban szeretett, elárulta őt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Kamylla de Melo kórházban volt, és az életéért küzdött az intenzív osztályon, miközben az a két ember, akiben a legjobban megbízott a világon, elárulta őt – de idővel sikerült újra megtalálnia a szerelmet.

Az összetört szívű nő azt mondja, hogy soha nem fog megbocsátani az anyjának és a volt férjének, amiért viszonyba kezdtek, miközben ő a kórházban feküdt, és az életéért küzdött.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kamylla Melo (@kamyllaa.melo) által megosztott bejegyzés

Kamylla csak akkor tudta meg az igazságot, amikor 78 nap után végül kiengedték a kórházból, és az édesapja beszámolt neki a történtekről. A brazil lány exférje és édesanyja azóta már össze is házasodtak.

Kamylla egy interjúban így nyilatkozott az általa átélt megpróbáltatásról.

„Tizenéves koromban anyám versenyezni kezdett velem. Csak 20 évvel idősebb nálam, és olyanokat mondott, hogy az én ruháim jobban illenek hozzá. Semmi, amit tettem, nem volt elég jó neki. 25 éves koromban beleszerettem egy 10 évvel idősebb férfiba. 2013 augusztusában házasodtunk össze, és a következő évben megszületett a kisfiunk, aki most 6 éves, egy komplikációkkal teli terhesség után. 2017 végén bariátriai műtétre volt szükségem, nem azért, hogy lefogyjak, a hormonjaimmal volt probléma. A műtét után stroke-ot kaptam, és újra kórházba kerültem.

Ezalatt az idő alatt az anyám – esküszöm, hogy nem tudom többé anyának szólítani – beköltözött hozzánk, hogy segítsen a férjemnek az akkor 4 éves kisfiunk gondozásában. Az apám az öcsémmel otthon maradt” – mondta a felszarvazott nő.

„Csak később tudtam meg, hogy a kórházban töltött négy hónap alatt, miközben nagyrészt élet és halál között lebegtem, az exférjem csak kétszer látogatott meg, az anyám pedig egyszer sem” – tette hozzá Kamylla.

Amikor Kamylla 2018. március 22-én végre elhagyhatta a kórházat, az édesapja ment el érte, és beszámolt neki a fejleményekről. „Az volt a legnagyobb fájdalom, amit valaha tapasztaltam.”

Édesapja reakciójáról a fiatal nő azt mondta: „Olyan volt, mintha mellkason szúrták volna, a csalódottság és a hitetlenség keveréke látszott rajta.”

„Felhívtam anyámat. Nagyon ideges voltam, mondtam neki, hogy kiengedtek a kórházból, életben vagyok, és rákérdeztem, hogy valóban igaz-e, hogy együtt vannak. Azt válaszolta, hogy igen, együtt vannak, és boldogok. Nem hittem a fülemnek” – mesélte Kamylla.

A pár közben már össze is házasodott, és a bírósági végzés alapján Kamylla kisfia minden héten eltölt néhány napot náluk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kamylla Melo (@kamyllaa.melo) által megosztott bejegyzés

„A fiam bírósági végzés alapján heti két-három alkalommal az apjánál van. Nem könnyű, de kénytelen vagyok megengedni, hogy a kisfiam ezzel a mérgező és káros kapcsolattal éljen együtt.”

„Nemrég megtudtam, hogy az anyám kész megünnepelni az évfordulójukat március 2-án, és még csak nem is próbálja leplezni, hogy akkor jöttek össze, amíg én kórházban voltam.”

Kamylla közel 2 évvel a megrázkódtatás után ismét rátalált a szerelemre, megismerkedett egy nagyszerű férfival, akivel már 10 hónapja vannak együtt, és boldogok.

„Gyönyörű családom van, és szoros közöttünk a kapcsolat, az apám szeret, a fiam pedig tökéletes” – mondta Kamylla.

(via)

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?