KÜLFÖLD

„A fájdalmam sosem fog elmúlni„ – horrorbalesetben halt meg a fiatal kétgyermekes anyuka

Az autó felborult a tragikus balesetben, a fiatal nő pedig életét vesztette.
  • Szerző: Ripost

A brit anyuka, Cheryl Brookes egy horrorbalesetben halt meg a múlt hónapban, amikor járműve felborult. A nőt a helyszínen halottnak nyilvánították, miután súlyos sérüléseibe azonnal belehalt – írja a Daily Star. A gyászoló család most egy hónappal később megtörte a csendet, megindító nyilatkozatot tettek közzé.

„Cheryl nagyon jószívű és gondoskodó volt. Mindig ott volt az embereknek, és mindig másokat helyezett maga elé. Nagyon különleges nő volt, imádta az egész család. Olyan közeli kapcsolatban volt velünk, hogy ez a kötelék sosem szakad meg„ – fogalmazott az édesapja, testvére és gyermekei. „Cheryl ritkán szakított időt önmagára, mivel mindig más emberek boldogságáért küzdött. Gondoskodott imádott gyermekeiről, és amikor az apja beteg volt, egyetlen percre sem hagyta magára. Meglehetősen nehéz élete volt, de ő mindig is egy igazi harcos volt, és végül nagyon boldog élete lett. Most viszont hatalmas űrt hagyott a szívünkben, és sosem fogjuk tudni ezt betölteni, senki sem helyettesítheti. Megszakad a szívünk, hogy így kellett meghalnia, és sosem fogjuk teljesen feldolgozni.”

Az apuka még néhány szót külön is szólt:

„Hiányoznak az üzenetei és a hívásai. Hihetetlenül fáj a szívem, és a fájdalmam soha nem fog elmúlni, amíg újra együtt nem leszünk„ – állítja az apa. „Feltétel nélkül szeretlek örökké, és minden szívdobbanásomban ott vagy, hiányzol.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?