Létrehozva: 2018.01.22.

A család 4 éves kislányát molesztálta a befogadott migráns

2016 márciusában döntött úgy a német Schmidt család, hogy befogad az otthonába egy kiskorú migránst. Schmidték mindent megadtak neki, a fiatal azonban hálájának jeléül molesztálta a család 4 éves kislányát.

A német Bild által megszerzett hatósági papírok szerint Mahdi A. 2016 elején két felnőtt kíséretében érkezett Németországba. A bevándorlóknál nem volt semmilyen irat, így a hatóságok a fiatalkorú esetében bemondásra 2004 január elsejét jegyezték fel születési időpontként, születési helyként pedig Kabult jelölték meg. A fiú ezt követően egy másik afgán társával egy fiatalokkal foglalkozó segélyszervezeten keresztül került rövid időn belül a Schmidt családhoz.

Schmidték és az afgán menekültekkel 14 hónapon keresztül éltek úgy együtt, hogy minden jel arra mutatott, minden a legnagyobb rendben működik. A migráns fiataloknak saját szobát biztosítottak, iskolába járatták őket, és lényegében azt csinálhattak, amit csak szeretettek volna.

Aztán egyszer csak minden megváltozott.

2017 július 25-én rémálommá változott a Schmidt család élete. Mahdi ugyanis szexuálisan molesztálta a szülők négyéves Emily nevű kislányát.

A német lap birtokába került rendőrségi aktákból kiderül, hogy azon a végzetes júliusi napon a szülők pár órára elmentek otthonról, így maradhatott felügyelet nélkül Mahdi és a kis Emily. A kislány aztán azt mesélte az anyukájának, hogy ő és a testvéreként szeretett afgán fiatal „doktor bácsisat” játszottak. Másnap az anya utánajárt a dolgoknak, és sokkoló részletekre bukkant.

Egy orvosi vizsgálat során megállapították a szakemberek, hogy a szexuális zaklatás gyanúja megalapozott, ráadásul ez már nem is az első eset lehetett.

Emily pedig határozottan állította, hogy Mahdi molesztálta őt. A másik afgán fiatal állítólag mindent tudott a történtekről, mégsem tett semmit. Az ügyben feljelentés született, a hatóságok nyálmintát vettek, nyomokat rögzítettek, kivizsgálva mégsem lett rendesen semmi. Mahdi közben a nyomozókat hibáztatta, amiért a másik afgán fiatalt ki sem kérdezték.

Egy 2017 augusztusi rendőrségi jelentés szerint, az ügyben eljáró nyomozó feltételezése szerint az afgán migráns pár évvel idősebb lehet, mint amennyinek hitték. Ez azért is különösen fontos, mert 14 év alatt nem büntethető Németországban senki.

A nyomozó többek között az erősebb arcszőrzet miatt arra kérte az ügyészséget, hogy rendeljenek el a fiú esetében egy kormeghatározó vizsgálatot.

Az ügyészség indoklás nélkül elutasította a kérést. Szakemberek úgy vélik, hogy azért nem került sor a vizsgálatra, mert ezeknél a vizsgálatoknál az egy-két éves tévedési faktor előfordulhat.

A molesztálási ügy kirobbanását követően Mahdi egy gyermekotthonban lakott, ahonnan viszonylag hamar megszökött. A rendelkezésre álló információk szerint a fiatal az ügy óta Malmőben él, ahol új személyazonosságot kapott.

Ezek szerint már Ahmad M.-nek hívják és 2005. június 9-én született. A Schmidt család az esettel kapcsolatban nem kívánt nyilatkozni, a berlini ügyészségtől azonban megtudta a Bild, hogy a család terápiás segítségre szorult. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jelentős műsorváltozás lesz a TV2-n

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KÜLFÖLD

Teljes agyrém: már az Európai Tanács elnöke is háborúról beszél

KÜLFÖLD

A calabriai maffia halálos „zombidroggal” árasztja el Európát

KÜLFÖLD

Óriási balhé Németországban: húsvét helyett muszlim ünnepre díszítették fel a belvárosokat

KÜLFÖLD

Brüsszeltől Varsóig: háborús pszichózistól szenved Európa

KÜLFÖLD

Flixbus-dráma: A sofőrök vitája vezethetett a halálos balesethez

KÜLFÖLD

Fejfájástól szenvedett egy nő, borzasztó okok álltak a háttérben

KÜLFÖLD

Börtön fenyegeti a neves influenszert, egy paradicsompüré okozta a bajt

KÜLFÖLD

Milyen anya az ilyen? Gyilkos írónő üzent a gyerekeknek