KÜLFÖLD

A boltban önkielégített, durva, ami ezután történt

Kétszer is rajtakapták, ahogy a szupermarket polcai között önkielégített a férfi.
  • Szerző: Ripost

Kiutasítottak egy olasz férfit Ausztráliából, mert többször is rajtakapták, ahogy a szupermarket polcai között maszturbál. Az egyik alkalommal egy nyolcéves kislány előtt nyúlt magához.

Salesa Casalit tavaly júliusban, a második eset után tartóztatták le. Később kiderült, volt még egy kihágása: áprilisban bement egy idegen házba, ahol lefeküdt és elaludt a hálószobában. Amikor a házban élő nő hazaért, és felfedezte az idegen férfit az ágyában, kiabálni kezdett. Casali erre felpattant, és a fürdőszoba ablakán át elmenekült.

A férfi 325 napnyi előzetes letartóztatás után, május 22-én állt bíróság elé. Az ügyészség úgy vélte, hogy ennyi elzárás elegendő büntetés volt Casalinak, akit, mivel már nincs vízuma, szabadon bocsátása után deportálni kell az országból. A bíró egyetértett.

A magas, vékony testalkatú, vastag keretes szemüveget hordó Casali, az afrikai Kenyában született, de miután egy olasz házaspár örökbe fogadta, Velencében nevelkedett. Ausztráliában többféle munkát végzett, elfogása előtt gyümölcsszüretelésből élt - írta a Sunshine Coast Daily.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?