KÜLFÖLD

7 motorost gázolt halálra egy kiutasítás előtt álló bevándorló

Teherautóval hajtott a katonai jótékonysági eseményre érkező motorosok közé. A hét halott mellett hárman súlyosan megsérültek. Az illetőnek sok minden volt már a rovásán.
  • Szerző: SZM

Olyan már volt, hogy a kiutasítás előtt álló migránsok apróbb bűncselekményeket követtek el, hogy ezzel is kitolják a deportálás határidejét. Hét motoros elgázolása azonban már nem erről szól.

Történt pedig, hogy

katonák és hozzátartozóik egy csoportja jótékonysági eseményre mentek, amikor a 23 éves, Ukrajnából származó Volodoymyr Zhukovskyy egy teherautóval közéjük hajtott.

A motorosok közül heten meghaltak, hárman súlyosan megsérültek.

Az első bírósági tárgyaláson kiderült, hogy a bevándorlót már kitiltották az Egyesült Államokból, annyi minden volt a rovásán.

2012-ben jogosítvány nélkül vezetett egy motorbiciklit és gyorshajtáson érték, de azt megúszta. 2015-ben 90 napos felfüggesztett börtönbüntetést kapott Connecticutban, mert betört egy áruházba, ahonnan létrákat és ablakokat lopott.

2017 januárjában kokain és a heroin birtoklásáért állt bíróság elé, de csak bírságot fizetett. 2019 február 11-én letartóztatták a texasi Baytownban, crack nevű kábítószer birtoklásáért.

Érzékelhető, hogy egyre súlyosabb bűncselekményeket követett el, ezért került a kitiltandók listájára. A hét ember halálával járó gázolás minősítése a “gondatlantól” indul, de a tárgyalások során ez még könnyen megváltozhat.

Forrás: Thegatewaypundit

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?