KÜLFÖLD

5 terrortámadásban már 50 halálos áldozata van a ramadán hónapnak!

Pedig még csak most kezdődött el az iszlámhívők szent hónapja... Az Iszlám Állam a saját lapjának "harci különkiadásában" buzdítja a híveit arra, hogy ott gyilkolják meg a hitetleneket, ahol élnek.
címkék:
  • Szerző: SZM

Hiába hangoztatta közel-keleti körútján Trump elnök, hogy a ramadán szent hónapjának szelleme ellentétes a dzsihadisták terrorcselekményeivel, tény, hogy alig kezdődött el az ünnepi időszak, máris 50 halálos áldozata van a szélsőséges iszlámnak.

A Thereligionofpeace.com "halottszámlálója" szerint 5 támadásban ennyien haltak meg a Fülöp-szigeteken, Afganisztánban, Egyiptomban és Irakban.

Hiába, hogy az iszlám hit szerint ilyenkor a pokol kapui zárva, a démonok leláncolva vannak, így e hónap a nélkülözések ellenére a béke és a szellemi megtisztulás időszaka kellene legyen. Az ISIS mégis külön “harci kiadást” szentelt a ramadán alkalmából a Rumiyah kiadványának – olvasható az Independentben.

Részint ebben a lapban, részint az interneten arra kéri híveit, hogy ha már nem tudnak Szíriában vagy Irakban harcolni, tegyék ezt meg ott, ahol vannak.

“Öljétek meg a hitetleneket a lakásaikban, üzleteikben, utaikon, összejöveteleiken... Kétszerezzétek meg az erőiteket a szent hónap alkalmából, mert a mártíromságotoknak különös jutalma lesz...”

A www.globalresearch.ca részletes cikke szerint tavaly a ramadán hónapjában 421 halott 729 sebesült volt világszerte a terroristák áldozata. 2015-ben hasonló volt a helyzet...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?