KÜLFÖLD

5 és fél év börtönre ítélték a 9 éves kislányt megerőszakoló férfit

A szülei szerint a kislány már sosem lesz olyan, mint amilyen a támadás előtt volt. A Nigerből származó migráns brutális támadása, és az általános iskolás korú kislány életének tönkretétele öt és fél börtönt ért.
  • Szerző: WM

A németországi Dessau város bíróságán az ítélethirdetés előtt a következők hangzottak el. A 9 éves kislány lelkét az erőszakoló migráns széttörte. Már nincs az a boldog, felhőtlenül vidám gyermek, aki a támadás előtt volt. Azóta a bizonyos pünkösd vasárnap óta a kiskorú áldozat szorongásokkal és félelmekkel küzd, gyakran a lakásból sem mer kimenni. Sokakban ezeket hallva az a kérdés merült fel, hogy milyen büntetést érdemel egy olyan ember, aki tönkretett egy kislány egész életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A bíró végül úgy döntött, hogy 5 és fél év börtönre ítéli az elkövetőt.

Amint arról korábban a beszámolt, egy 27 éves nigeri migráns támadta meg az otthonától nem messze, éppen a macijával játszó kisdiákot. A férfi egy késsel fenyegette a kislányt, aki a nemi erőszak közben sokkos állapotba került. A rendőrség később azt közölte, hogy a menekülő afrikai migránsra járókelők figyeltek fel, akiknek sikerült elfogniuk és az egyenruhások kiérkezéséig a helyszínen tartaniuk az elkövetőt. A helyszínen talál bizonyítékok egyértelművé tették, hogy a nigeri migráns az elkövető, esélye sem volt arra, hogy a bíróságon kimagyarázza gyalázatos tettét.

Az afrikai bevándorló menedékjoga egyébként a támadás utáni héten járt volna le, így feltehetően megpróbálták volna kitoloncolni. A bűncselekmény elkövetése azonban hozzásegítette, hogy még a mai napig Németországban legyen, ahol valószínűleg a büntetését is le kell majd töltenie.

És ezeket olvastad már?