KÜLFÖLD

3 francia nőt erőszakolt meg egy 16 éves afrikai diák Marseille-ben!

Egy alacsony, késsel hadonászó férfit kerestek a rendőrök. Az arcáról semmit sem tudtak, mert azt mindig eltakarta. Végül akkor kapták el, amikor kijött az iskolából...
  • Szerző: SZM

Elefántcsontpart 1960-ig francia gyarmat volt. Az onnan származó és Franciaországban új életet kezdő bevándorlók tehát könnyebben be
tudnak illeszkedni. Annak a 16 éves diáknak, aki négy éve érkezett rokonok nélkül, ez “apró zökkenőkkel” kezdődött. Április óta ugyanis 3 nőt is megerőszakolt Marseille városában.

Az első áldozata

egy 58 éves nő volt a város 2. kerületében. A semmiből termett ott az ifjú afrikai, aki eltakarta az arcát, hogy ne lehessen felismerni és késsel kényszerítette az áldozatát. Május 19-én, majd augusztus 2-án a város két különböző kerületében a nemi erőszakok pontosan ugyanúgy ismétlődtek meg.

A májusi 20 éves áldozat is egy “alacsony, késsel hadonászó férfiról” beszélt a rendőröknek. Mindegyik esetben a nők ruháját a késsel vágta le a testükről. A harmadik nemi erőszak után már a rendőrök is tudták, hogy egy tettest kell keresniük, de még nem voltak nyomon.

Egy másik esemény segítette őket az elfogáshoz. Egy rablás kapcsán még júniusban elfogták a “diákot”, akitől ujjlenyomatot vettek, de azután elengedték, mert nem volt ellene elég bizonyítékuk.

Ám a “genetikai profilja” egyezett azokkal, amelyeket a megerőszakolt nőknél találtak, így azután az elmúlt héten letartóztatták, amint éppen kijött az iskolából, majd előzetesbe helyezték.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?