KÜLFÖLD

20 éves titok: retteg az anya, hogy sosem tudja meg az igazat lánya haláláról

Az anya 20 évvel később is küzd lánya gyilkosának megbüntetéséért.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Lindsey Scholes 17 éves volt, amikor 2001 szeptemberében egy házibuliban meghalt. Valaki lakkbenzint locsolt szét, amit meggyújtott, a pusztító tűzben pedig Lindsey meghalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrségnek nem sikerült kiderítenie, hogy ki a tettes. Most az 58 éves Jackie Meloy attól tart, hogy soha életében nem fogja megtudni az igazságot lánya haláláról. Retteg, hogy meghal anélkül, hogy valaha is tudná, ki ölte meg, ugyanis még mindig kétségbeesetten meg akarja tudni, ki vette el gyermeke életét.

„Néha még mindig nem hiszem el, hogy elment. Eleinte olyan volt, mintha nem is valóság lett volna, és csak nyaralni ment volna. Borzalmas volt, amikor végre el kellett fogadnunk a sírjánál, hogy halott„ – mondta az anyuka a Daily Starnak. Az egyik percben azt hiszed, hogy jól vagy, és a többi gyereked majd átsegít ezen, a következő pillanatban meg újra letargiába esel. Ráadásul még mindig nem szolgáltattak igazságot a haláláért, nem bűnhődik a tettes. Néha azt hiszem, úgy megyek majd el erről a világról, hogy sosem tudom meg, ki tette ezt vele.”

címkék:
És ezeket olvastad már?