KÜLFÖLD

15 éves, tbc-vel fertőzött beteg fiatalt keres a német rendőség

Pár napja jelentette egy német ifjúsági szálló vezetése a rendőrségen, hogy a 15 éves guineai migráns eltûnt. Foumgbe Kourouma állítólag a legszükségesebb gyógyszereit sem vitte magával.
címkék:
  • Szerző: WM

A Németországban található Mettmann nevű város rendőrsége figyelmeztette a lakókat, hogy a fertőző betegsége miatt veszélyes lehet közvetlen kapcsolatba lépni azzal az afrikai migránssal, akit pár napja eltűntként jelentettek náluk. A 15 éves guineai származású migráns a helyi ifjúsági szállón élt, de a hét elején összeszedte a legszükségesebb dolgait, elment, de azóta nem tért vissza.

A hatóságok közlése szerint Foumgbe Kourouma állapota jelentősen romolhat, mivel a tuberkulózisos megbetegedésére szedett gyógyszert nem vitte magával. A rendőség arra kérte a lakosságot, hogy ha bármilyen információval rendelkeznek az eltűnt beteg fiatalról, akkor habozás nélkül tárcsázzák a megadott segélyhívó számokat. A hivatalos szervek által kiadott közleményből kiderül, hogy a hatóságok azt sem zárják ki, hogy Kourouma már külföldön van. 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?