KÜLFÖLD

14 évet kapott a nőket bántalmazó és megerőszakoló rém

A németországi Memmingen környékét megdöbbentett az az eset, aminek során pár nap alatt négy nőt is megtámadott egy idegen férfi. A helyi bíróság bizonyítottnak látta, hogy egy 26 éves Eritreából származó migráns követhette el a sorozattámadásokat.
  • Szerző: WM

Ali A. első tárgyalási napja szeptember elején volt, és kevesebb mint egy hónap alatt ítélet is született az ügyében. Az afrikai migráns az utolsó szó jogán is tagadta bűnösségét, az elmúlt hetekben pedig képtelenebbnél képtelenebb magyarázatokkal állt elő, amelyekkel az ártatlanságát próbálta bizonyítani. Az első ismert esetre 2018. december 3-án került sor, amikor is egy kutyáját sétáltató nőt támadott meg, és 75 percen keresztül molesztálta egy réten. Az áldozat vallomása szerint az elkövető beleharapott a mellébe, valamint az ujjaival szexuálisan molesztálta. Az első eset után két nappal egy kávézóban itta le magát Ali A., aki ekkor a pincérnőt szemelte ki magának. A felszolgálót a női mosdóban támadta meg, de a nő a részeg férfit el tudta magától lökni. Alig egy órával később biciklivel kereste újabb áldozatát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy nő éppen a kutyasétáltatást követően próbált beszállni az autójába, amikor hátulról belökte a kocsiba, majd ott a támadó erőszakosan levette a melltartóját és a cipőjét. A szakorvosi vizsgálat szerint a nőt az autóban fojtogatták és az alsó ajkába is beleharapott az elkövető. A még mindig ittas állapotban lévő tettes megpróbálta a bringáját betenni az autóba, ekkor azonban a sokkos állapotba került nő lenyomta a zárat, és megpróbált elhajtani. Az elkövető a motorház tetőre vetette magát, majd a gázadás után a földre zuhant.

Az enyhébb sérülései akadályozták meg abban az eritreait, hogy egy újabb órával később egy adventi ágakat díszítgető nőt egy öltözőkabinba lökdössön, ahol az arcába harapott, majd őt is fojtogatni kezdte és megerőszakolta. Egy szemtanú végül közbe tudott avatkozni, nélküle lehet, hogy a nő túl sem élte volna a támadást. A férfi még ekkor is el tudott menekülni a helyszínről, de pechére a hátitáskája az előző áldozata kocsijában maradt, így a rendőrök azonnal be tudták azonosítani.

Az afrikai migráns szerint egyébként a táskája csak azért került az autóba, mert a nő biciklizés közben elütötte őt, és a lehúzott ablakon pont beesett a holmija. Az analfabéta migránst végül testi sértés, nemi erőszak és szexuális kényszerítés miatt 14 év börtönre ítélte a területi bíróság.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?