KÜLFÖLD

13 évesen tűnt el, most gyermekeivel szökött meg egy szekta fogságából

A nő, aki tinédzser korában szökött el otthonról, majd 2005-ben halottnak lett nyilvánítva, most előkerült. Egy betiltott szektától menekült el gyermekeivel.
  • Szerző: T.D.

Julia G. 13 évesen szökött el otthonról, az oroszországi Vologda városából, miután összeveszett a szüleivel. A családja évekig kereste az eltűnt gyermeket, akit végül 2005-ben halottnak nyilvánítottak.

Most kiderült, hogy mégis életben van, sőt időközben 3 gyermek édesanyja lett.

A múlt hónapban egy kisgyermekre lett figyelmes a rendőrség, aki szülői felügyelet nélkül feküdt egy padon Tula városában. Nem sokkal később megjelent egy nő két másik gyerekkel, s jelezte az intézkedő hatóságnak, hogy az alvó lurkó is az övé.

Nem volt nála semmilyen személyi azonosításra szolgáló dokumentum.

A helyi rendőrőrsön bebizonyosodott a tényleges személyazonossága, kiderült, hogy ő Julia G., a halottnak hitt nő. Elmondta azt is, hogy egy éve már Tulában él gyermekeivel, ahova egy betiltott szekta elől menekült el. 

A rendőrség nem volt hajlandó elárulni a szekta nevét.

Nem sokkal később Julia édesanyja is megérkezett az őrsre, és a rendőrök szerint a két nő egymásra ismert. A helyi hatóságok segédkeznek a hivatalos iratok elkészítésében, és abban is, hogy a család egyenesbe jöjjön.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?