KÜLFÖLD

10 nőt erőszakolt meg a migráns

Letartóztattak egy afrikai migránst Hollandiában, mert legalább 10 fiatal nőt erőszakolt meg, vagy zaklatott szexuálisan, köztük kiskorúakat is. Pszichiátere szerint "adaptációs zavarban" szenved.

Az erószaktevő gyakorlatilag akadály nélkül utazgathatott az egész unióban, ami egyértelmű bizonyítéka a Juncker-Timmermans féle bevándorláspárti politika kudarcának.

Az asseni bíróság előtt levő büntetőügyben megállapították, hogy

a 19 éves Aman K. eritreai migráns 11 fiatal holland nő ellen követett el vagy kísérelt meg erőszakot

Drenthen és Groningen városok környékén. A migráns tagad, és azt állítja, hogy a vallomást tevő nők mind hazudnak.
Ugyanaz a forgatókönyv

A forgatókönyv minden esetben hasonló volt, áldozatait vonatokon utazva választotta ki. Olyan fiatal lányokat, akik általában egyedül szálltak fel vagy utaztak a vonatfülkében, de az sem zavarta, ha mások is voltak a fülkében.

Az eritreai migráns áldozata mellé ült, beszélgetést kezdeményezett, bókolt, ha úgy tetszik, udvarolt a lányoknak, majd csókolgatta, ölelgette őket, később pedig

intim szerveiket is fogdosni kezdte, és erőszakoskodott. 

A lányok teljesen kiszolgáltatott helyzetben voltak, egy vonatról ugyanis nagyon nehéz elmenekülni - fogalmazott az ügyész.

A migráns áldozatai mind sokkos állapotba kerültek, egyikük nem mer többé vonatra ülni, és fóbiája alakult ki a férfiakkal szemben. „Nem bízom meg senkiben többet, inkább otthon maradok" - nyilatkozta egyikük a Dagblad Noorden internetes portálnak.

A nők közül többen is jelezték, hogy nem mertek bejelentést tenni, mert

attól féltek, hogy őket fogják rasszizmussal vagy diszkriminációval vádolni.
 

Egy kiskorú elmesélte, hogy az észak-hollandiai tengerparti városban, Groningenben szállt vonatra, szoknyában, a migráns pedig leült mellé, fogdosni kezdte a lábát, a nyakát pedig szorítani kezdte. A lány teljesen „lefagyott", sem sírni, sem kiabálni nem mert. Meppel állomáson hirtelen leugrott a vonatról, a migráns azonban utána ugrott, és tovább üldözte. Az eritreai férfi Groningenben, Assenben, Beilenben, Meppelben, Echtenben, Rotterdamban, Utrechtben és Goudában is támadott.

Az ügyészség most - viszonylag kevés - 18 hónapnyi, letöltendő börtönt kért az ügyben, az ügyész szerint rendkívül komoly az esélye a visszaesésnek.

Aman K. esete többek között azt mutatja, hogy mennyire elhibázott volt az a megengedő, sőt migrációt kifejezetten támogató politika, amit az Európai Bizottság kényszerített rá a tagállamokra.  Ahogy Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter fogalmazott nemrégiben, a Juncker-Timmermans féle Európai Bizottság regnálása alatt

több mint 2 millió migráns érkezett Európába. Sikertelen integrációjuk biztonsági válsághoz és fokozódó terrorveszélyhez vezetett Európa-szerte.

A holland kislányok (egyébként hihetetlen módon, de sajnos Nyugat-Európában már megszokott módon) attól rettegtek, hogy diszkriminatívnak, rasszistának tartják őket, ha tiltakozni mernek, vagy ha csak beszélni mernek arról, ami velük történt. És valóban, a baloldali-liberális média vészmadarai már készülődnek valahol, hogy „nem szabad általánosítani", hogy „egyedi, elszigetelt esetről van szó", de inkább az a helyzet, hogy itt és most

le kell szögezni, és nyíltan ki kell mondani, hogy sajnos nem egyedi esetről van szó.

A májusi európai parlamenti választásoknak pontosan az az egyik legfontosabb tétje, hogy a migráció kérdésében a nemzeti kormányokat és saját polgáraikat képviselő politikusok döntsenek. Azok, akik ismerik és látják a migráció súlyos következményeit, és ne azok a brüsszeli bürokraták, akik egy elszigetelt elefántcsonttoronyban élnek mesterséges körülmények között, és köszönő viszonyban sincsenek sem az európai polgárok hétköznapjaival, sem a migránsok miatt megváltozott életkörülményekkel.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?