KÜLFÖLD

10 éves kislányt erőszakolt meg az 53 éves pakisztáni szakácsinas

A menekülttáborban a szomszédok jól ismerték egymást, de eszükbe sem jutott volna, hogy ez megtörténhet. Egy bonni bíróság most ítéletet hirdetett.
  • Szerző: SZM

A szomorú történet a Bonn melletti Zülpich-beli menekülttáborban játszódott le. Ott találkozott az 53 éves pakisztáni férfi - aki állítólag elveszítette a családját, így szökött Európába -  egy bosnyák családdal, köztük a 10 éves kislánnyal.

A pakisztáni a helyi szakács inasaként jól főzött és elég sok mindenkit ismert. A kislánynak olykor édességekkel kedveskedett, de akkor még annak szülei sem gondoltak semmi rosszra. A lányt, akinek a szellemi szintje csak egy ötévesét érte el, féltette az édesanyja és állandóan szem előtt tartotta.

Ám egyszer az anya három hetet a kórházban töltött és ez alatt történt
meg a baj.

Amikor az egyik délután a bosnyák nő 36 éves férje benyitott a pakisztáni szomszéd ajtaján, ott találta a 10 éves kislányát a férfival, meztelenül, félre nem érthető pózban.

Az apa sokkot kapott a látványtól, majd kihívta a rendőrséget.

A bíróság két szexuális támadást, köztük egy nemi erőszakot talált bizonyíthatónak és a megrontót 3 év 10 havi börtönre ítélte.

"Ez egy nagyon agresszív támadás volt, az egyik legerőszakosabb a skálán" – szögezte le Wolfgang Schmitz-Justen, a Bonn körzeti bíróság ifjúságvédelmi kamarájának az elnöke.

Az ítélet szerint a börtönbüntetés letöltése után a pakisztáni férfit kiutasítják Németországból.

Forrás: Express.de

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?