POLITIK

Kósa: Karácsony Budapestje őserdő, közepén egy nagy kórházzal

Fehér por, luxusingatlanok, korrupció, titkos videó és hangfelvételen a baloldal kispesti politikusainak mindennapjai. Finiséhez ért a kampány. Kósa Lajossal, a Fidesz kampányfőnökével az elmúlt napok kiszivárgott felvételeiről is szó volt a HírTV Magyarország élőben című műsorában.
  • Szerző: Ripost

Az ellenzéki összefogás életképtelenségét próbálják palástolni a szivárványkoalíció tagjai a nyilvánosságra került botrányokkal Kósa Lajos szerint. A Fidesz önkormányzati kampányért felelős kampányfőnöke a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kifejtette: politikai mondanivaló híján az ellenzék egyetlen esélye a durva kampány volt, ennek lehettek szemtanúi a választók.

„Ha mindenkit besároznak, akkor nem tűnik fel annyira, hogy politikai mondanivaló híján vannak, mert arról nem hallottunk egyáltalán, ami releváns egy politikai párt szempontjából” – mondta Kósa Lajos. Hozzátette, csak meg kell hallgatni Karácsony Gergelyt, aki azt sem tudja hol van a Nemzeti Múzeum.

„A Karácsonyi Budapest úgy néz ki, hogy lesz egy hatalmas őserdő, benn egy hatalmas kórház. Sem őserdő ültetés nem önkormányzati feladat […], és a fekvőbeteg ellátás sem önkormányzati feladat”.

Az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök elmondta a főpolgármester-jelölt olyan dolgokról nem beszélt, amit meg kellene valósítani főpolgármesterként. Ilyen például a közlekedés és városüzemeltetés, valamint azt sem vetette fel, hogy egyébként a munkamegosztás a főváros és a kormány között hogyan működik.

Az ellenzék, mivel hatalmi politikában gondolkodik, így ha nincs pénz és nincs hatalom, akkor szét fognak esni Kósa Lajos szerint.

A teljes beszélgetést ide kattintva nézhetik meg.

És ezeket olvastad már?