NÍNÓ

Drámai részletek, megszólalt a szülés után elhunyt a 34 éves Zsuzsa férje

Magához sem ölelhette a gyermekét a koronavírusos kismama, aki a szülést követően lélegeztetőgépre került, majd tragikusan fiatalon elhunyt.
  • Szerző: ripost

Egy szerető férjet és két gyermeket hagyott hátra Kovács Zsuzsa. A 34 éves magyar bölcsődei dolgozó nagyon várta a második gyermeke világrajövetelét, és bár rendkívüli módon vigyázott magára, mégis elkapta a koronavírust a kismama.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Újszülött kisfiát, Tomikát már sosem láthatta, és kislányához, a másfél éves Borikához sem térhet már többé haza.

Gyász: sosem ölelhette át a gyermekét az elhunyt kismama

Gyász: sosem ölelhette át a gyermekét az elhunyt kismama
Fotó: Pixabay

„Zsuzsa március 18-án lett rosszul. Ízületi fájdalma volt, emiatt a körzeti orvosunktól kért beutalót Covid-tesztre. Pozitív lett. A kórházban kapott infúziót, vért vettek tőle, akkor még a laboreredményei sem voltak rosszak. Ahogy teltek a napok, az állapota egyre rosszabb lett, végül a császármetszés mellett döntöttek. Aznap beszéltem utoljára Zsuzsával. Megnyugtattam, hogy minden rendben lesz, mellette vagyunk. Küldött nekem üzenetben egy piros szívecskét. Tomika rendben jött a világra, ő viszont már nem láthatta. Lélegeztetőgépre került” – mondta el a Blikknek Kovács Tamás, a gyászoló férj.

Tamás érthető módon teljesen összetört a gyásztól. Imádta a feleségét, de tudja, hogy mostantól egyedül kell megbirkóznia mindennel.

„Még látom magam előtt, amikor elköszönt, majd kisétált az ajtón. Mindent neki köszönhetek az életemben, csodálatos feleség és édesanya volt. Nagyon szerette a barátait, a munkatársait, a testvéreit, a szüleit, akikre példaképként tekintett. Most teljes erőmmel a gyerekekre fókuszálok, tudom, hogy ő is ezt szeretné. Tomika már kétkilós, így hamarosan hazajöhet hozzánk” – fogalmazott az özvegy.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?