POLITIK

Ki visz húslevest Budapestre Koncz Zsófiának, a Fidesz szerencsi „csodagyerekének”?

Bizony a húslevesről is szó esik a HÍR TV vasárnap esti, Magánterület című műsorában.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Bemutatta párját és beszélt édesapja emlékéről és a halála óta eltelt időszakról is a Magánterület stábjának Koncz Zsófia, Borsod-Abaúj-Zemplén megye hatos számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője.

A Magánterület stábja ezúttal Szerencsre látogatott, Koncz Zsófia szülővárosába, ahol a képviselőt kíséri végig egy átlagosnak cseppet sem mondható napon.

A Hír TV sorozatának legújabb adásban betekintést nyerhetünk a vidéki élet szép oldalába, három megyéből érkeznek ugyanis lovasok a tiszatardosi fogathajtó versenyre, ennek apropóján pedig Koncz is nyeregbe pattan. Az ebédet a képviselőnő szülőházában tölthetjük, ahol beszélgetünk Edit nénivel, a család fogadott nagymamájával, aki, ha kell, unokáinak vonattal hozza fel a húslevest Pestre.

Az adás során komolyabb témák is szóba kerülnek, Zsófia beszél arról, hogyan dolgozta fel édesapja, Koncz Ferenc tragikus halálát, arról, ezt követően miért döntött úgy, hogy elindul a választáson a helyéért, és kiderül az is, mi történt az elmúlt másfél évben a térségben. Szóba kerül az is, vajon tényleg a Fidesz „csodafegyverének” tartja -e magát – ahogyan megválasztása után nevezték, a tavaly októberi időközi voksoláson ugyanis az ellenzék közös jelöltjét győzte le.

Később bemutatja párját, Varkoly Ádámot is, akivel idén májusban vállalta fel a nagy nyilvánosság előtt is kapcsolatát. Párja szintén szerencsi kötődésű, családjának pedig a közeli Árpád-hegyen van pincészete. A fiatal szakember, aki Új-Zélandon is tanulta a szakmát, már több díjat is elnyert a boraival: 2017-ben például az év legjobb fiatal borászának járó Gál Tibor Emlékdíjat is kiérdemelte.

Az adás során szó esik még lokálpatritozmusról, a vidék szeretetéről és vonzóerejéről, de kiderül az is, hogy Zsófia szabadidejében nem kevés hobbinak hódol. A Magánterület következő, vasárnapi adásában este 19:00-től Ambrus-Jobbágyi Zsófia műsorvezető Koncz Zsófiát kíséri végig egy napján.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?