RIPOSTER

Ki akarja sokáig nézni Tordai Bencét és Cseh Katinkát? Ütős mondatok a Fidelitas kongresszusról

Kósa Lajos 2022-re „jó harcos kampányt” jósolt, és azt üzente a Fidelitas tagjainak: „nem kell betojni, jobbak vagyunk, erősebbek vagyunk, csak harcolni kell”.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Kövér László – aki a Fidesz választmányának elnöke – hangsúlyozta: a nemzettagadás képviselői a politikájukat az egyénre és a tömegre építik, a baloldaliak mindig tömegeket gyártanak, a liberálisok pedig a tömegből való egyéni kiemelkedés illúziójával ámítanak.

Ezekkel az erőkkel szemben kell győznötök„ – üzente a kongresszus résztvevőinek. Azt is tanácsolta, hogy a képernyő előtt töltött idő felét fordítsák arra, hogy bejárják Magyarországot és a Kárpát-medencét és közben olvassanak sokat.

Végül azt kérte: vállalják a gyermekáldást, neveljenek ”sok jó magyar embert„ a jövőnek és – mint hozzátette – ”magatoknak öregségetekre„.

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke megköszönte a Fidelitasnak, hogy ”jól harcolt„ az önkormányzati választáson, megjegyezve, hogy az ”nem sikerült úgy, mert nem 6-0-ra csak 2-1-re győztek„.
Úgy fogalmazott: lehet azon ”meditálni hogy érhettük meg azt, hogy a nyilasok a neoliberálisokra szavaztak, vagy az antikommunisták összeálltak a globalistákkal, vagy a nemzeti radikálisok átszavaztak arra a balliberális oldalra, ami eddig mindig rárontott a magyar nemzetre, az antifasiszták összeálltak az újnyilasokkal, a zsidók kénytelenek voltak – vagy lehet, hogy jól is esett nekik – a nyilas vitézt megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésbe, Kulcsár Gergelyt, aki beleköpött a Duna-parti cipőkbe„.

2022-ben akkor is győzni kell, ha mindenhol egy az egyben áll egymással szemben egy fideszes és egy ellenzéki jelölt.

Úgy vélte: ekkor is kényelmesen, de sokkal nagyobb erőfeszítéssel lehet majd nyerni. Kósa Lajos 2022-re ”jó harcos kampányt„ jósolt, és azt üzente a Fidelitas tagjainak: ”nem kell betojni, jobbak vagyunk, erősebbek vagyunk, csak harcolni kell„.

Böröcz László, a Fidelitas leköszönő elnöke arról beszélt: a jobboldalnak is válaszokat kell adnia a környezeti önpusztításra, klímaváltozásra. Ezért azt javasolta, hogy radikálisan emeljék Magyarországon az egyszer használatos csomagolóanyagok és áruk termékdíját, és a visszaváltható csomagolást helyezzék előtérbe, a Kárpát-medencében lépjenek fel keményebben a szomszédos országokból érkező szemétáradattal szemben.

címkék:
És ezeket olvastad már?