KÜLFÖLD

Karácsony Brüsszelben Timmermansszal konspirál

Karácsony Gergely csütörtökön Brüsszelben járt, hogy először körbeudvarolja leköszönő (Jávor Benedek), rutinos (Ujhelyi István) és feltörekvő hazaárulóinkat (Cseh Katalin), majd aztán együtt smúzoljon a bevándorláspárti tőzsdespekuláns, Soros György jobbkezével, a holland Frans Timmermansszal.
  • Szerző: Ripost

A szocikat csupán titkos felvételeken gyalázó Karácsonyt az MSZP európai parlamenti (EP) képviselője már előre kikiáltotta a budapesti főpolgármester-választás győztesének, a momentumos Cseh Katalin pedig nemes egyszerűséggel „európai államférfinak” nevezte Zugló leköszönő vezetőjét. Karácsony állította, hogy „nem kampányolni” érkezett Brüsszelbe, hanem „szövetségeseket keresni”, és a jelek szerint talált is ilyet, hiszen „hazánk nagy barátjával„, Frans Timmermansszal parolázott. Biztosan arról beszélgettek, mennyire szereti a holland a magyarokat.

Miközben Karácsony Gergely azzal büszkélkedik, hogy a fővárosi kerületek közül Zugló hívta le a legtöbb támogatást Brüsszelből, pár mondattal később már „arra veszélyre hívja fel a figyelmet”, hogy a kormány miatt elzárhatják az EU-s forrásokat. A helyszíni élő videó közvetítésben Karácsony Gergely Jávor Benedekkel együtt azon röhög, hogy sikerült megbuktatni Trócsányi László bizottsági jelölését. Jávor külön meg is jegyzi: a következő célpont Magyarország következő biztosjelöltje, Várhelyi Olivér.

És ezeket olvastad már?