POLITIK

Kamuvideó után kamuhír, Korózs ismét riogat

A kamuvideójáról elhíresült Korózs Lajos most egy kamuhírrel riogat. Ezúttal is nyilvánvaló a szándék, hogy a járvány elleni védekezés résztvevőit lejárassa.
  • Szerző: RIPOST

Az MSZP országgyűlési képviselője most egy olyan grafikont tett közzé a Facebookon, amelyen a koronavírus-fertőzés az egyik vezető halálokként volt feltüntetve – szúrta ki a Mandiner. A bejegyzésben olvasható adatok egyértelműen hamis voltát a baloldali kötődésű politológus, Czeglédy Zoltán – aki jelenleg a Momentumnak dolgozik tanácsadóként – sem hagyta szó nélkül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Korózs értett a szóból, azóta már nem látható a riogató bejegyzése a Facebook-oldalán.

 

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány tavaszi hulláma alatt Korózs egy magát mentőápolónak kiadó csalóval, Németh Athinával készített interjút. A felvételen a magyar egészségügy állítólagos katasztrofális helyzetéről beszélgettek, és Németh egyebek mellett azt hangoztatta, hogy a rábízott 10 páciensből 9 meghalt. A Hírklikken megjelentetett anyag egy összehangolt kormányellenes kampány része volt, számos baloldali médium részt vett az rémhírek terjesztésében.

 

Az MSZP-s politikus egyébként máig nem kért bocsánatot a kamuvideója miatt, és nem távozott az Országgyűlés járványüggyel is foglalkozó népjóléti bizottságának éléről. A kormánypártok szerint akitől egy világjárvány kellős közepén mindössze annyi telik, hogy kamuvideót rendel és gyárt, az méltatlan arra, hogy a járvány elleni védekezés legfontosabb lépéseiről meghallgatást irányítson.

Ezért ameddig nincs semmilyen következménye a „baloldali botránynak”, a Fidesz és a KDNP képviselői távolmaradásukkal fogják megakadályozni, hogy „kamuvideós„ Korózs járványügyi beszámolót vezessen.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?