INSIDER

Zokogva ölelte elhunyt fiát az édesanya a focipályán, a lelátóról rohant hozzá

Társai azonnal megpróbálták újraéleszteni a fiatal tehetséget, de sajnos nem jártak sikerrel. Az édesanya hosszan tartotta karjaiban elhunyt gyermekét.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a beszámolt, egy fiatal magyar focista a hétfő esti átmozgató edzésén lett rosszul, összeesett a pályán. Azonnal a segítségére siettek, de mindhiába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Tarr Andráshida SC 18 éves játékosa, Hegedüs Viktor Marcellt, sajnos a gyors segítségnyújtás és a perceken belül kiérkező mentők ellenére sem sikerült megmenteni.

Fotó: pixabay.com

Édesanyja, barátnője és testvére szeme láttára halt meg a futballpályán Hegedűs Viktor Marcelltudta meg a Bors.

Testvére, Olivér éppen egy másik csapat edzésén vett részt, amikor meghallotta a tragikus hírt. Azonnal a helyszínre sietett. Sosem fogja elfelejteni, amit akkor pillantott meg, amikor a pályára lépett. Zokogó édesanyja magához ölelte az elhunyt testvérét.

„Telefonon hívtak az edzők, hogy elmondják, mi történt. Éppen edzésen vettem részt, de természetesen azonnal a helyszínre siettem. Megláttam, ahogy ott áll a mentőautó a pályánál, és próbálkoznak a testvérem megmentésével. A következő percekben már azt láttam: az édesanyám öleli a halott öcsémet. Senkinek nem kívánom, hogy ehhez hasonlót átéljen. Viktorral jóban-rosszban együtt voltunk, mindig számíthattunk egymásra ” – csuklott el a gyászoló fiú hangja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?