INSIDER

Visszakapta É. Imre családja az emberrabláshoz használt autót

Három hónappal meghosszabbították a többszörös emberöléssel gyanúsított É. Imre letartóztatását, így a karácsonyt is a rácsok mögött kell töltenie. Ahogy a Ripost megírta, a vállalkozót már nem csak a fél éve eltûnt Mácsik Zoltán, de a három éve eltûnt Orlik Vilmos eltûnésével is meggyanúsították, ugyanis a napokban a gyanúsított unokatestvérénél megtalálták a villanyszerelő autóját.
  • Szerző: Ripost

A %% birtokába jutott információk szerint a gyanúsított családja visszakapta É. Imre ezüst színű Opeljét, amit március 31-én Mácsik Zoltán követni kezdett az abdai benzinkúton. Ahogy az ismeretes, a gyanúsított találkozóra hívta a villanyszerelőt azzal, hogy kifizeti a tartozását.

Zoltán eltűnése után egy héttel az ezüst Opel kombit egy szombathelyi TESCO parkolójában találta meg a rendőrség. A kocsi mögé egy utánfutó is volt kötve, amiben a nyomozók homokot és deszkákat találtak. A helyszínelők órákon át rögzítették a nyomokat, úgy tudni, az autó eleje és hátulja is sérült volt. A %% felkereste Imre közeli hozzátartozóit is, a férfi lánya nyitott ajtót, aki hosszan beszélgetett kollégánkkal.

„Néhány napja visszakaptuk apa autóját a rendőrségtől” – mondta a lány. Majd így folytatta:

A családommal sosem szoktunk beszélni a történtekről, még akkor sem, amikor látogatóba megyünk a börtönbe. Kiállunk az ártatlansága mellett.

 

Hogy mit mondott É. Imre lánya arról, hogy ismerték-e a 3 éve eltűnt villanyszerelőt, és mit tudunk a régi családi vacsorákról, kiderül a szombati napilapból!

És ezeket olvastad már?