INSIDER

Égre-földre keresik ezt a férfit, veszélyes lehet!

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a veszélyes férfi megtalálásában, nem tudják, hogy jelenleg hol tartózkodik. Te felismered őt?
  • Szerző: Ripost

Egy veszélyes férfi megtalálása miatt körözést adott ki a rendőrség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Paun Róbertet emberölési üggyel kapcsolatban keresik.

veszélyes férfi körözés police

fotó: police.hu

Pénteken hajnalban egy tatabányai lakásból segélykérések, kiabálások hallatszottak, ezért valaki bejelentést tett. A kiérkező rendőrök a lakásban egy halott férfit találtak.

A helyszíni szemle adatai alapján idegenkezűség okozta a halálát, ezért lehet veszélyes a képen látható férfi. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés miatt indított büntetőeljárást.

Megtudtuk: a nyomozás során olyan információ merült fel, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható a 24 éves Paun Róbert ceglédi lakos. A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy aki felismeri, önállóan ne próbálja meg feltartóztatni, mert veszélyes lehet a férfi, hanem azonnal értesítse a rendőrséget.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?