INSIDER

„Levágom a fejedet!” – Valentin-napon rontotta meg 7 éves kislányát a sárkeresztúri férfi

Virággal és plüssel ajándékozta meg kislányát és feleségét a férfi. Az első adandó alkalmat kihasználva fajtalankodott gyermekével.
  • Szerző: Ripost

Felfoghatatlan szörnyűséget művelt egy sárkeresztúri férfi a saját kislányával. Remenár Ferenc a mindössze hétéves Valentinával éppen a névnapján, február 14-én fajtalankodott.

„Este fél 7-kor mentem el otthonról múlt vasárnap, a pá­rom pedig egyedül maradt otthon a gyerekekkel. Félórával később értem haza, de a bejárati ajtót már zárva találtam. Amikor az ablakot eltakaró fapalettát félrehajtottam, megláttam, hogy Feri a kislányunkkal fajtalan­kodott. Bedörömböltem, erre ő azonnal felpattant, és kinyitotta az ajtót” – emlékezett vissza a Borsnak a borzalmas pillanatokra Anita.

A megrontott kis Valentina és édesanyja

Anita szorosan magához öleli kislányát, Valentinát. A gyermek teljesen magába zárkózott a szörnyûségek után
Fotó: Bors

A kislányt épp azelőtt fürdette meg az anyukája, hogy elment volna. Visszatérve az ablakon keresztül, az a sokkoló látvány fogadta, hogy csupán egy fehérneműben és pólóban fekszik, míg párja letolt nadrággal volt mellette. Anita azonnal számon kérte Ferencet, aki azt hangoztatta, hogy ő nem csinált semmit, majd biciklire pattant és elmenekült. A rendőrség azóta is keresi a férfit, körözést is kiadtak ellen.

„Ha valóban nem csinált sem­mit, nem szökött volna el a rendőrök elől. Egyébként azt hihette, hogy csak később fogok hazaérni, mert ilyenkor be szoktam ugrani a szüleimhez, de ezúttal rossz érzésem támadt, és siettem. Megdöbbentő, őt az sem zavarta, hogy a fiúk a szomszéd ágyon tartózkodtak. Azóta kiderült, hogy őket is megfenyegette. A kislányunknak pedig azt mondta, hogy levágja a fejét, ha beszélne a történtekről” – mondta a lapnak Anita.

Remenár Ferenc megerőszakolta kislányát

Remenár Ferenc körözési képe. A férfit nagy erôkkel keresi a rendôrség. A párja, Anita az ablakon benézve volt szemtanúja, amint a férfi a 7 éves kislányukat molesztálja
Fotó: Police

A borzalmak óta az eddig korábban életvidám kislány teljesen magába zárkozott. Azóta óvodába sem jár. Egye­lőre nem de­rült ki, hogy ko­ráb­ban is előfordult-e hasonló.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?