INSIDER

Váratlan fordulatot hoz az időjárás: erre biztosan senki sem számított

A következő napokban elvonulnak a viharfelhők és szeptember végén kirándulóidőre számíthatunk.
  • Szerző: Ripost

Váratlan meglepetést tartogat szeptember utolsó hétvégéje, ugyanis ismét naposabb, melegebb időre készülhetünk. A jelenlegi előrejelzés szerint, igazi kiránduló időben reménykedhetünk.

Csütörtökön napsütés mellett sok gomolyfelhő képződik, de csapadékra kicsi az esély. Hajnalban párás, foltokban ködös lesz a levegő. A délnyugatira forduló szél néhol megélénkül. Reggel 2 és 12, délután 17 és 23 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Fotó: Pixabay

Pénteken a nap első felében fátyol-, délután gomolyfelhők jelennek meg az égen. Inkább csak az északkeleti területeken fordulhat elő zápor. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. Erősödik a nappali felmelegedés: délután már 20-25 fok valószínű.

Szombaton többórás napsütésre van kilátás, csapadék nélkül. Reggel előfordulhat párásság. A délnyugati szél megélénkülhet. Remek kiránduló idő várható 20-26 fokos maximumokkal.

Vasárnap a kezdeti derűs idő után megnövekszik a felhőzet, de inkább csak estefelé elszórtan alakul ki zápor. A délkeleti szél gyakran lesz élénk. Tovább melegszik az idő, akár 25 fok feletti nyárias hőmérsékletek is lehetnek - írja a Köpönyeg.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?