INSIDER

Szívmelengető: eltűnt a tündéri váci kisfiú nyunyókája, így segítenek neki

A kisfiú bölcsődébe sem hajlandó menni kedvenc játéka nélkül, de hamar összefogtak, hogy segítsenek neki.
  • Szerző: Ripost

Váci anyuka kért segítséget tegnap egy Facebook-csoportban amiatt, hogy kisfia kedvenc játékát elvesztették. Valószínűleg még ő sem gondolta, hogy mennyire segítőkészek lesznek az emberek és hamarabb megoldódik a probléma, mint azt remélhette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

„Mai napon a kisfiam elveszítette az alvókáját, egy fehér bárányt„ - kezdte az édesanya. „Valószínűleg vagy a Tesco parkolóban veszíthette el, vagy Deákváron a Szegfű utcai bölcsi környékén. Nem találkozott esetleg vele valaki?” - kérte a környékbeliek segítségét a nő, akinek kisfia csakis ezzel a nyunyókával hajlandó bölcsibe járni. Hamarosan pedig érkeztek is a válaszok: bár nem találták meg, de másik, ugyanilyen plüssállatokat felajánlottak.

„Ha nem találják meg, nekünk van egy ugyanilyen, szívesen oda adom” – érkezett az első komment, majd hamarosan még egy ugyanilyen felajánlás érkezett, így már biztos, hogy a kisfiúnak nem kell tovább szomorkodnia. Ráadásul több ember napját is feldobták az önzetlen, segítő szándékú kommentek, és megköszönték, hogy vannak még ilyen emberek.

Fotó: Facebook

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?