INSIDER

Üzent az Országos Mentőszolgálat: Az ostobaságnak is van határa

Nekiestek a mentőknek az oltásellenesek, hihetetlen, mit meg nem engednek maguknak!
  • Szerző: Ripost

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai hosszú hónapok óta megfeszített erővel dolgoznak, hogy másokat megóvjanak a koronavírustól. A járvány azonban sokakat próbára tesz, és kimondható, hogy már mindenki szabadulni ebből a helyzetből. A kutatóknak köszönhetően lassan fellégezhetnénk, hiszen több vakcina is elkészült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felelősen gondolkodó életmentő közösség tagjai saját szemükkel láthatták, mennyire komoly (akár életveszélyes) panaszokat okozhat a Covid19, ezért számukra egyértelmű volt a döntés a vírust megfékezni képes vakcina mellett. Azonban ezzel a logikus magyarázattal sem sikerült meggyőzniük azt a néhány oltásellenes kommentelőt, akik vállalhatatlan stílusban estek a mentőknek néhány posztjuk alatt.

„Egy fehérvári targoncás például 84 karakteren keresztül gyűlölködött, amiért bajtársaink “pénzért chip-eltetik magukat”, míg egy pécsváradi édesanya mérget remélt a fecskendőbe vakcina helyett. A biztosítékot végül az a karcagi tanár csapta le, aki a képen szereplő bajtársunk halálát kívánta, amiért az beoltatta magát. A mentők azt kérik, hogy csak hiteles forrásból tájékozódjatok a védőoltásról, mert csak együtt sikerülhet legyőzni a vírust” – írta az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

AZ OSTOBASÁGNAK IS VAN HATÁRA❗️❓
Bár a véleménynyilvánítás természetesen az Országos Mentőszolgálat közösségi felületein...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat2021. január 7., csütörtök

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?