INSIDER

Unokájuk talált rájuk: idős házaspár az áldozat Forráskúton

Szombaton történt a családi tragédia.
  • Szerző: Ripost

"Megdöbbentő, hogy ilyen történt itt a faluban" – mondta az egyik környékbeli, aki gyerekkora óta ismerte azt az idős férfit, aki szombaton délelőtt a gyanú szerint megölte feleségét, majd öngyilkos lett Forráskúton a Zrínyi Miklós utcai otthonukban.

A helyszínelés még délután is zajlott, a kerítés tövében az összetört hozzátartozók ültek. Egyikük megerősítette, családi tragédia történt. Ennél többet viszont nem szeretett volna mondani. A hozzátartozók kérésére a rendőrök nemcsak a ház környékét, hanem három utcát is lezártak, senkit nem engedtek a bűncselekmény helyszínének közelébe.

A szomszédok nem sokat tudtak mondani a házaspárról, zárkózott életet éltek egy korábbi, több mint egy évtizede történt családi tragédia miatt. A környékbelieknek csak az tűnt fel, hogy szombat délelőtt fél tizenkettő körül mentőautó, majd egyre több szirénázó rendőrkocsi érkezett a település szélén lévő utcába.

A Délmagyar.hu úgy tudja, a 80 éves férfi és felesége holttestére egyik unokájuk talált rá. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókusztekercs: ezentúl csak így készítem!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?