INSIDER

Undorító, mit művelnek emberek a buszmegállóban – elképesztő videó

Mint a Ripost megírta, a pesterzsébetiek jogosan vannak kiakadva a Jahn Ferenc kórház előtti buszmegálló állapotára. Az egyébként felújított megállóban úgy tűnik, hogy hajléktalanok isznak, öltözködnek és oda piszkítanak éjszakánként. Reggelre pedig mindent otthagynak, így ilyen állapotok fogadják nap mint nap a járműre várakozókat.
  • Szerző: Ripost

Hiába takarítják a megállót minden nap és viszik el a szemetet az illetékesek. Használt papírzsebkendők a virágládában, a pad alatt mocskos, elhasznált ruhák, üres boros flakonok, kajamaradékok, egy kupac csikk szétszórva és vizelet mindenütt. Ezek fogadják általában az utazóközönséget és járókelőket a kórház előtti buszmegállóban, sajnos eddig eredménytelen minden fáradozás. Horváth Dániel, aki szívesen megmutatja, milyen gyomorforgató minden nap erre odaérnie, megosztott velünk egy videót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A videó készítője úgy gondolja, hogy mindenkinek látnia kell, mi folyik ott, mert ez egy valós és régóta fennálló probléma, amitől szenvednek az pesterzsébetiek. Az elviselhetetlen szagok, a fertőző szemét és kosz gyomorforgató. Pedig ha valahol igazán szükséges egy tiszta és rendezett buszmegálló, akkor az pont kórházak előtt van.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?