INSIDER

Újra lecsapott a fosófantom – itt garázdálkodik

Meglepő üzenet sokkolta az autóst. Visszatért a fosófantom?
  • Szerző: Ripost

Az elmúlt időben több helyen is beszámoltak egy titokzatos „fosórém” támadásáról. Egy-egy fosófantom néven elhíresült támadó lecsapott már Szegeden, Pécsett és több más városban is. Most úgy látszik Budapestet is célba vette egy ilyen rém. Ezúttal Újpalotán támadt rá egy autóra.

A fosófantom újra lecsapott (Fotó: Facebook)

Az autó állapotán látszik, hogy a fosófantom nagyon jó munkát végzett. Valószínűleg felülről támadt a nyomokból ítélve, és kíméletlen volt áldozatával szemben.

A szörnyű tett következményeit a kocsi tulajdonosa hamar észrevette, és gyorsan meg is osztotta a történetet a Facebookon. A kommentelők rögtök elkezdték találgatni, hogy ki lehet ez a titokzatos lény, aki ilyen feltűnő és nem túl kellemes akcióval támad az autósokra.

Azzal mindenki egyetértett, hogy a nyomok elhelyezkedése miatt ez a fosófantom szinte biztos, hogy nem ember. Ha nem ember, akkor azonban bármilyen más állat lehet, de valószínűleg csak egy madár képes arra, hogy ilyen szögben hagyja ott ürüléknyomát a célponton.

Látható, hogy a fosófantom Budapesten is lecsapott, úgyhogy mindenki vigyázzon, hova parkol, nehogy ő legyen a következő áldozat!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?