INSIDER

Újra lecsaphat a rettegett metrós rém: volt kedvese gyerekére vadászik

G. Dániel korábban késsel riogatta a négyes metró utasait, majd elcsábított és nyomorba döntött egy tinilányt. Andrea élete mindennapos rettegés...
  • Szerző: Ripost

Hosszú évek kálváriája után végre hazatérhetett Olaszországból Csüllög Andrea. Bár a fiatal lány most viszonylagos biztonságban van, a megpróbáltatásoknak azonban még nincs vége: Andrea édesapja szerint bármikor visszatérhet az életükbe a metrós rémként is ismert G. Dániel, aki koldussorba taszította a lányt. Andrea időközben gyermeket is szült a körözött férfinak.

Nemrégiben végre láthattam a kislányomat a reptéren. Nagyon sok munkánk volt abban, hogy ismét velünk lehessen – kezdte Andrea édesapja.

Andrea még 2016-ban ismerkedett meg a fiatal fiúval Budapesten. A kamasz lány hamar Dániel bűvkörébe került, és bár szerettei próbálták óvni, ő mégis elszökött otthonról. Egészen Olaszországig követte szerelmét. ahol nem éppen irigylésre méltó élet várt rájuk. Az utcán éltek, leginkább koldulásból keresték meg a kenyérre valót. A párosnak azonban nem csak Andrea családja volt a nyomában, de a rendőrök és az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány is. A lányt végül megtalálták, majd egy védett házba vitték Olaszországban, nehogy bántódása essen, míg sikerül visszahozni Magyarországra. Andrea ekkor már állapotos volt. Még idén életet adott kisfiának, akivel együtt érkezett haza. A boldogságuk azonban nem lehet felhőtlen, hiszen Dániel továbbra is szabadon van.

Folyamatosan kapjuk a fenyegetéseket, és bár Andikám nem akar visszamenni hozzá, még így is félek. Azt mondta, eljön majd a gyerekért – sóhajtott Zsigmond.– Mindennap, amikor elmegyek dolgozni, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy tudjam, minden rendben van velük. Legutóbb is volt egy alkalom, amikor rövidebb ideig nem tudtam őt elérni telefonon. Megfagyott bennem a vér is, azt hittem, gond van, de szerencsére csak vaklárma volt - mondta a Blikknek.

Dániel volt az, aki 2016 decemberében késsel fenyegette az utasokat a négyes metrón. Jelenleg több más ügye miatt is keresik a zsaruk, többek között testi sértésért, lopásért, garázdaságért, de kábítószerrel való visszaélés miatt is felelnie kell majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?