INSIDER

Újabb sokkoló részletek derültek ki a győri emberrablásról

Rosszullétekkel küzd Mácsik Zoltán felesége a stressztől. Az asszonyt teljesen kikészíti, hogy szerető férje eltûnt. Közel 14 napja veszett nyoma a mosonmagyaróvári vállalkozónak. A Ripost újabb sokkoló részleteket tudott meg.
  • Szerző: Ripost

A %% információi szerint Mácsik Zoltán fehér transporterét Abdától nem messze, a Győr-Sas hegy kieső területén találták meg, teljesen üresen. A család visszakapta az autót, de ezt csak újabb megrázkódtatásként élte meg az aggódó feleség.

"Előre szólt a rendőrség, hogy érkezni fognak hozzánk egy trélerrel, Zoli autójával. De erre nem lehet lelkileg felkészülni!" – mondta Mácsik Zoltán felesége, Márta a %%-nak.

"Ahogy befordultak a ház elé a kocsival, mintha Zoli tért volna haza egy átlagos munkával töltött nap után. Borzasztó volt, ahogy leengedték a trélerről a kocsit, és Zoli mégsem ült benne!"

Olyan volt ezt felfogni, mintha a szívemből téptek volna ki egy darabot.

"Mindannyian zokogtunk a ház előtt. Az autón nem volt rendszám, sem komolyabb sérülés. A furgon üléseiről hiányzott a huzat."


"Nem tudjuk, hogy az elkövetők vagy a nyomozók szedték le róla. Szörnyű gondolat, hogy talán véres volt, ezért szedték le" – tette hozzá az asszony.

S volt még egy különös dolog: a %% információi szerint a transporter raktere tele volt értékes gépekkel, hiszen a férfi munkába készült március 31-én kora reggel. A gépek azonban nem voltak a kocsiban, amikor azt hazaszállították a családnak.

Az is nagyon rosszul érinti a családot, hogy rengeteg téves információval keresik meg őket. Örülnek persze minden segítségnek, de olyan érzelmi hullámvasút ez, amit nagyon nehéz megélni, fogalmazott Márta.

Hogy milyen szörnyű híreket kapott az asszony, s milyen különös egyezések vannak a győri emberrablás és VV Fanni ügyében? Kiderül a pénteki %%-ból. Keresd az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?