INSIDER

Újabb részletek a lakásában összevert és kirabolt nő ügyében

A gyanú szerint volt szerelme raboltathatta ki Tímeát.
  • Szerző: Ripost

A portaszolgálattal őrzött óbudai társasházban élő Tímea álmában sem gondolta volna, hogy támadás érheti. Ez mégis megtörtént: a gyanú szerint egykori szerelme, V. Bálint ördögi tervet eszelt ki volt barátnője megleckéztetésére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: Northfoto)

B. Vivien és társa, S. Máté a portán azt mondták, virágküldeményt visznek Tímeának, így feljutottak a második emeleti lakásához, ahol a nő ajtót nyitott, ők pedig berontottak. A férfi megütötte Tímeát, majd a földön fekvő nőt többször is megrúgták. Hogy ne tudjon kiabálni vagy menekülni, megkötözték, szájába egy ruhadarabot tömtek. A rablópáros az egész lakást feltúrta, és 600 ezer forint értékben vittek el műszaki cikkeket és ékszereket. Búcsúzóul a kegyetlen pár még egy vascsővel is megütötte a nőt, majd rázárva az ajtót elmenekültek.

„Tímeát nagyon sajnálom, egy végtelenül kedves, helyes nőnek ismertem meg. Egy ideig láttuk egy férfival, azt azonban nem tudom megmondani, hogy ő-e az, aki felfogadta ezeket az embereket. Félek, soha nem heveri ki ezt a traumát, talán többé nem is jön vissza ebbe a lakásba„ - mondta a Blikknek egy, a háztömbben lakó asszony.

Úgy tudni, egy házaspár hallotta meg Tímea segélykiáltását, és azonnal hívta a rendőrséget – szerencse, hogy a nő valahogy ki tudta venni a szájából a rongyot és tudott ordibálni.

„Velőtrázó sikoly volt, ami az embernek a csontjáig hatol” mondta egy közeli üzletben egy férfi.

A párt azonosította, majd elfogta a rendőrség, felbujtójukat, V. Bálintot is elkapták a rendőrök.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?