INSIDER

Újabb borzalmas tragédia történt az Újlak utcában

A sokadik tragédiát élik át a helyiek, de mint mondják: már megszokták.
  • Szerző: M. N.

El van átkozva a budapesti XVII. kerületi Újlak utca? Joggal tehetik fel a kérdést a helyiek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: olvasónk küldte

A információi szerint péntek reggel az Újlak utca 38. szám előtt egy férfi holttestét találták meg.

Fotó: olvasónk küldte

A helyiek beszámolója szerint a 80 év körüli J. János ugrott ki a harmadik emeleti lakásából.

Két brutális gyilkosság is volt már az utcában

9 és fél évet kell fiatalkorúak börtönében töltenie annak a fiúnak, aki tavaly januárban egy késsel megölte a volt barátnőjét az Újlak utcában. Nem volt képes elfogadni, hogy a lány szakított vele, öngyilkossággal fenyegetőzött, ezért szerelme hajlandó volt találkozni vele a buszmegállóban. Együtt buszra szálltak, hogy a fiú hazakísérje a lányt, de amikor a lépcsőházban egyértelművé vált számára, hogy nincs visszaút, a táskájából kést vett elő és megölte szerelmét.

Fotó: olvasónk küldte

Szintén féltékenységből ölt három nappal később a 26 éves Cs. Norbert. Rárontott volt párjára, annak kétéves gyermekére és új barátjára. Lelőtte a férfit, az anya gyermekével a karjában kimenekült. Norbert egy háztömbbel arrébb utolérte, a kocsijához akarta vonszolni őket, de a nő ellenállt, így gyermeke szeme láttára fejbe lőtte, majd öngyilkos lett.

Azután egy nő szúrta meg a párját...

2019. augusztus elején egy nő leszúrta a párját – írta meg a . A szomszédok akkor lapunknak úgy nyilatkoztak, hogy „már nincsenek meglepődve!”

A lakásommal szemben történt a mostani késelés, amin én már meg sem lepődtem. Egy idősebb pár lakik ott, állandóan hallottuk őket vitatkozni. Zsuzsa hangját még a mi nappalinkban is lehetett hallani, nem sokkal később pedig hallottuk a szirénázó rendőrautót. Kiderült, hogy Zsuzsa egy 30 centis késsel hasba szúrta a párját. Jött a mentő is, kórházba vitték, úgy tudom, életmentő műtétre volt szüksége. Zsuzsát letartóztatták, a rendőrség lezárta az ajtajukat, de aztán jött egy rokon, gondolom, rá lett bízva a lakás, biztosan ő takarította fel a vért is.” – mondta korábban a szomszéd.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?