INSIDER

Újabb akcióval veszik ki a pénzt a zsebünkből a kereskedők

Azt hitted, hogy a Black Friday volt az utolsó akció karácsonyig?! Pedig az internetes kereskedők saját akciós napot találtak ki a Fekete Péntek után, s egyre több, Magyarországon is jelen lévő cég él a lehetőséggel.
  • Szerző: Ripost

Alig tanultuk meg, mit is jelent a Black Friday, ami idén több helyen nemcsak pénteken, de egész hétvégén tartott, máris itt az új őrület: november 26-án Cyber Monday volt, amit Netes Hétfőnek lehetne fordítani. Míg a Fekete Péntekkel annak idején főként az üzletekben vettek rá a pénzköltésre, a kereskedők egy része saját, kizárólag a világhálón keresztül tartott akciós napot is hirdetett a Black Fridayt követő hétfőre, vagyis tegnapra.

Több, döntően ruházati cég megismételte az akcióját, például a Deichmann és a Mohito is duplázott: előbbi pénteken és hétfőn is 20-20%-os engedményt tett, utóbbi mind a kétszer 30%-ot engedett az árakból, igaz, hétfőn már csak az online rendeléseknél. Ugyanakkor akadtak, akik még a beharangozott Fekete Pénteknél is erőteljesebb akciózásba kezdtek Magyarországon. A H&M például a Black Friday kapcsán 20% árengedményt adott,

míg a tegnapi Cyber Monday-on egyes termékekre már 70%-os kedvezményt kínált!

Pénteken a Pull & Bear elengedte termékei árának az ötödét, tegnap viszont egyes portékáit már közel féláron adta. A Budapest Airportnál a pénteki akcióban napi 666 forintért, a hétfői árleszállításon pedig 600 forintért lehetett letenni a kocsit a Holiday parkolóban.

Vagyis a kereskedők minden lehetőséget megragadnak, hogy magukhoz édesgessék az ünnep idején bátrabban költekező vevőket. De az igazi akciók majd csak karácsony, illetve szilveszter után várhatóak, amikor a multik meg akarnak szabadulni a megmaradt 2018-as raktárkészlettől, mert kell a hely a 2019-es kollekcióknak. Úgyhogy, aki kihagyta a Black Friday és a Cyber Monday akcióit, tehet pénzt a fa alá, amiből a megajándékozott karácsony után remekül bevásárolhat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?