INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

FIÁVAL GYILKOLT A FÉLTÉKENY FÉRJ

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fiával ölte meg felesége új szerelmét egy férfi Dunavarsányban. A két férfi ma hétfő reggel ment el a nő új párjához és már az udvaron annyira összevesztek, hogy a veszekedésnek gyilkosság lett a vége. Úgy tudjuk, hogy pont ma lett volna a gyilkos férfinak és feleségének a válópere. A férfi végül egy dohányboltba rohant be a gyilkosság után, ott vallott be mindent, fia elfutott, őt később fogták el. Kihallgatásuk még most is tart.

NÉGYKÉZLÁB, VÍZZEL LOCSOLTÁK EGYMÁST

Halálfélelmük volt azoknak a fiataloknak, akik szombaton este Kőbányán, a Harmat utcai lakás tetőteraszán ünnepeltek. Nyilatkoztak a bulizók a Tényeknek. Volt, aki annyira megijedt, hogy telefonon már a szüleitől is elköszönt. Akkora volt a füst, hogy a tetőn rekedt társaság térdre rogyva, négykézláb a földön vízzel locsolta egymást, csak így élték túl. A lakás lakhatatlanná vált. Segítségre van szükségük.

A SZÍNÉSZ MAMÁJÁT MENTETTÉK A TŰZBŐL

Hatalmas lángokkal égett egy lakás hétfő hajnalban is a 11. kerületben. A házban a Dr. Balaton egyik színésze él a családjával, őket kellett kimenteni a tűzből. Az első emeleten a konyhában csaptak fel a lángok, percek alatt megtelt miden sűrű füsttel. Ónodi Gábor az alagsorban lakik, őt a tűzoltók ébresztették, hogy menekülni kell, nagymamáját közben az ablakon mentették ki az égő házból. Drámai videó készült a mentési akcióról.

ÖT ÉVESEN MENTETTE MEG ANYJA ÉLETÉT

Egy ötéves bükkábrányi kislány mentette meg az anyja életét, amikor látta, hogy a nő a földön fekszik. Az asszony rosszul lett, majd elájult, de még sikerült megkérnie legidősebb lányát, Elenát, hogy hívjon segítséget. A gyerek először a nagypapáját, majd a 112-es segélyhívót tárcsázta. A gyereknek hála nem történt nagyobb baj, az óvodában persze nagyon büszkék a kislányra társai, az operátorok ugyanis rögzítették a segélykérő beszélgetést.

25 EZER VOLT RÁZTA HALÁLRA A VONATON

25 ezer voltos magasfeszültség rázott halálra egy 24 éves férfit Szentlőrincen. Gabonát pakoltak vagonokba, amikor a tragédia történt. A férfi a vonat tetején volt, ekkor az egyik vezeték megrázta. Vele dolgozott a nagybátyja is, aki végignézte a tragédiát. A férfit mentőhelikopterrel kórházba szállították, de olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy három nap múlva meghalt.

Nézd meg a teljes riportot!

HALÁLRA SZÚRTA APJÁT, MERT RÁTÁMADT

Önvédelemből szúrta halálra apját egy férfi Pakson, mert az rátámadt a 27 éves fiára egy hatalmas baltával. A szomszédok csak hatalmas sikoltozást hallottak szerda este, abból gondolták, hogy nagy a baj. Szerintük a család mindig zárkózott volt, a baltával támadó apát pedig alig látták. A fiú többször is megszúrta a férfit, a gyilkosság után pedig mindent beismert.

Nézd meg a teljes riportot!

ELLOPOTT AUTÓJA MIATT VERTE HALÁLRA

Egy férfi részegen ellopta és összetörte ismerőse autóját, végül emiatt kellett meghalnia Tatabányán. Amikor a kocsitolvaj visszament a tulajdonoshoz, összevesztek és verekedni kezdtek, majd a tulajdonos egy fejsze nyelével agyonverte a másik férfit. A gyilkos rokona azt mondja, hogy nem ő ölte meg a férfit, hanem az olyan szerencsétlenül esett az egyik ütéstől, hogy abba halt bele.

Nézd meg a teljes riportot!

A LÁNYA AZT KÉRTE: APA, NE HALJ MEG!

Drámai vallomást tett a bíróságon az öt éve brutálisan meggyilkolt nyíregyházi nő férje. A házaspárra a nő egykori szeretője, egy román főorvos támadt rá, mindkettőjüket fejbe lőtte. Ám a férfi túlélte a lövést, a sokkoló részletekről most a bíróságon beszélt. Azt mondja, kislánya a gyilkosság után odahajolt hozzá és azt kérte: apa, ne halj meg.

Nézd meg a teljes riportot!

TÁBLAGÉP MIATT VERTE NEJÉT A KATONA

Megütötte, az udvaron a földre rántotta, majd ott több méteren keresztül húzta a feleségét egy szerződéses katona Debrecenben. A férfi azért lett ideges, mert használni akarta a táblagépet és azt a nőtől követelte, aki hiába mondta, hogy nem ő tette el. Segített volna megkeresni, de a dühös férj ekkor sem nyugodott le. Megverte a nőt, a konyhájukban szinte mindent összetört, ezután pedig mosogatószerrel, olajjal és kávé krémporral, sőt még kólával is leöntötte a nőt.

Nézd meg a teljes riportot!

HALÁLRA SZÚRTA AZ UNOKÁJÁT

Leszúrta unokáját egy férfi Hajdúsámsonban. Az unoka gyakran volt részeg és drogozott is, olyankor pedig rendszeresek voltak a családi veszekedések. Hétfő este is részeg volt a fiú, mert rátámadt a nagyapjára. Dulakodás közben került elő a kés, amivel a nagyapa megszúrta az unokáját. A fiú olyan súlyos sérülést szerzett, hogy a házban azonnal meghalt. A nagyapát a kihallgatás után elengedték valószínűleg azért, mert önvédelemből szúrhatott.

SZENNYVÍZAKNÁBA FOJTOTTA TESTVÉRÉT

Megrázó történet következik. Szennyvízaknába fojtotta kétéves öccsét egy 13 éves fiú Taktaharkányban. A kamasz féltékenységből ölte meg féltestvérét. Anyja és annak élettársa ugyanis elhanyagolták őt, volt, hogy enni sem kapott. A tragédia napján a gyerekek az udvaron játszottak. A 13 éves kamasz ekkor öccsét bedobta a szennyvízzel teli aknába. A gyerek holttestét órákkal később a rokonai találták meg.

ÉLETFOGYTIGLAN AZ ÓZDI CSALÁDIRTÓNAK

Részegen akarta kiirtani családját egy férfi Ózdon. Először az élettársát szurkálta meg, de neki sikerült elmenekülni. A nő két fiának viszont nem, nevelőapjuk még a házban végzett velük, a 16 és 18 éves kamaszfiúkat halálra késelte. A brutális férfi ezután magával is végezni akart, de nem sikerült neki. Tavaly életfogytig tartó fegyházat kapott, amiből leghamarabb 40 év múlva szabadulhat, de a férfi enyhébb büntetésért fellebbezett. Most született jogerős ítélet.

FIÁT MENTETTE A TÓBA FULLADT APA

Fuldokló fiát akarta megmenteni egy férfi, utána ugrott a Rétközi-tóba, de mindketten elmerültek. Apa és fia horgászni indultak, a fiú, amint bemászott a csónakba, a vízbe esett. Az apa a partról ugrott utána, de már egyikük sem jutott ki. A halőr látta meg, hogy baj van, a fiút kihúzta a tóból és a mentőknek sikerült újraéleszteni. Az apát viszont már nem tudták megmenteni, holttestét a búvárok találták meg.

Nézd meg a teljes riportot!

GEREBLYÉVEL VERTÉK FÉLHOLTRA A FIÚT

Gereblyével, lapáttal és bottal vertek félholtra távoli rokonai egy 16 éves fiút Sárkeresztúron. Bevérzett a koponyája, életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta és még mindig válságos állapotban van. A helyiek szerint gyakori, hogy a gyerekek összevesznek és egymás ellen fordítják a rokonokat. A fiú családja bosszút esküdött, megfenyegették a támadókat, ezért rendőröket küldtek a településre. Négy verekedőt őrizetbe vettek.

Nézd meg a teljes riportot!

HÁZNAK CSAPÓDOTT, ELFUTOTT A SOFŐR

Családi ház kerítésének csapódott egy részeg sofőr éjjel a Pest megyei Kosdon. Miután összetört autóját már nem tudta beindítani, elmenekült, bár tántorgott és botladozott. Volt, aki utána is kiabált, de ő csak futott. Az egyik szomszéd videóra vette. Az utcában élők azt mondják, állandóan száguldoznak ott a sofőrök, több kerítést betörtek már, ezért sebességkorlátozó táblát szeretnének.

Nézd meg a teljes riportot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?