INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a legfontosabb hírek pénteken

Nincs sok időd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.
címkék:
  • Szerző: ripost

 

VÉGIGNÉZTE, AHOGY LESZÚRJÁK A FÉRJÉT

Felesége szeme láttára késeltek meg egy férfit Budapesten, a 15. kerületben fényes nappal az utcán. A nő visszautasított egy férfit, aki emiatt fenyegette a nőt, ezért ment el a házaspár a fenyegetőzőhöz, de már az utcán összevesztek, ekkor került elő a kés. Most kiderült, hogy a késelő már a gyerekeik megölésével is fenyegette a nőt, a férfi barátai viszont azt mondják, a nő zsarolta a barátjukat, aki csak önvédelemből szúrt.

https://tenyek.hu/video/vegignezte-ahogy-leszurjak-a-ferjet

BÖRTÖNT IS KAPHATNAK AZ AUTÓSOK

Péntektől bűncselekményt követ el, aki eltiltás hatálya alatt vezet, több év börtönt is kaphatnak ezért a szabálytalan sofőrök. De azok is súlyosabb büntetésre számíthatnak, akik jogosítvány nélkül ülnek volán mögé. A szigorításokra azért volt szükség, mert az elmúlt időszakban rengeteg balesetet okoztak olyan sofőrök, akiknek vagy egyáltalán nem volt jogosítványa, vagy eltiltották őket a vezetéstől.

https://tenyek.hu/video/bortont-is-kaphatnak-az-autosok

KÉSSEL TÁMADT ÚJDONSÜLT FELESÉGÉRE

Kis híján megkéselte 22 éves újdonsült feleségét egy 40 éves férfi Dabason. A nőnek az volt a szerencséje, hogy a rendőrség épületétől mindössze néhány méterre történt az eset. A hangos szóváltást többen is hallották, a férfi állítólag a nőt a falnak is nekinyomta, sőt meg is ütötte, erre ütött vissza a nő és ekkor került elő a férfi zsebéből a kés is. Ezt viszont már nem tudta használni, mert elfogták a rendőrök. A házasok ellen eljárás indult.

https://tenyek.hu/video/kessel-tamadt-ujdonsult-felesegere

NYOMOZÓS JÁTÉKKAL A BALESETEK ELLEN

Interaktív, nyomozós játékkal hívja fel a fiatalok figyelmét a vasúti balesetek elkerülésére a MÁV és a rendőrség. A résztvevőknek a számítógépen keresztül maguknak kell kideríteni, hogyan történt a vasúti átjáróban az ütközés. Magyarországon évente mintegy 40 ilyen baleset történik figyelmetlenségből. Tavaly két gyerek halt meg Kecskeméten, amikor nagymamájuk a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott. Újfehértónál pedig egy traktoros halt szörnyet, mert ütközött egy vonattal.

https://tenyek.hu/video/nyomozos-jatekkal-a-balesetek-ellen

HAZAFELÉ SÉTÁLT, HALÁLRA GÁZOLTÁK

Elütöttek két gyereket és egy nőt a Pest megyei Rádon. A kislányok óvodába mentek az édesanyjukkal, amikor egy kisteherautó elsodorta őket. A nő nyilatkozik a Tényeknek, azt mondja, egyik gyereke a kocsi alá szorult. Káptalanfán pedig egy 63 éves nőt gázoltak halálra. A gyógyszertárból sétált haza a szomszédos településre, amikor egy autó, ami megcsúszott a kanyarban, elütötte őt.

Nézd meg a teljes riportot!

FELGYÚJTOTTA TÁRSÁT A RENDŐRGYILKOS

Tízezer forint miatt gyújtott fel egy hajléktalant a hírhedt Soós-féle rendőrgyilkosság egyetlen életben maradt tagja. N. István két társával negyven évvel ezelőtt meggyilkolt egy rendőrt, hogy megszerezzék a fegyverét. Miután a férfi szabadult, újra ölt, majd a szabadulása után született gyermekeit molesztálta. A gyilkossági ügyben most emelt vádat az ügyészség.

Nézd meg a teljes riportot!

PINCÉKET ÁRASZTOTT EL A HATALMAS ESŐ

Hatalmas villámáradás alakult ki Nyíregyházán szerda délután. Rövid idő alatt annyi eső esett, hogy pillanatok alatt megteltek a csatornák, és a csatornafedeleket is felnyomta az összegyűlt esővíz. Több ház pincéje méteres víz alá került, sokaknak mindene odalett, a tűzoltók órákon át szivattyúztak.

Nézd meg a teljes riportot!

TŰZOLTÓK IS SEGÍTENEK A KIS MILÁNNAK

Négy és fél éves, de sem ülni, sem beszélni nem tud a kis Milán, aki mérhetetlen fájdalommal éli az életét. A kisfiúnál egy génhibát diagnosztizáltak az orvosok, de emellett emésztési problémája és epilepsziája is van. Milán több ezer fájdalmas kezelésen és több műtéten is átesett már. A tűzoltók most egy emberként segítenek a kisfiúnak.

Nézd meg a teljes riportot!

11 ÉVES KISLÁNYUK MARADT ÁRVÁN

Egy 11 éves kislány maradt árván a celldömölki brutális baleset után. Gábor és párja, Melinda frontálisan ütköztek egy busszal, azonnal meghaltak. Úgy tudjuk, egy kamion meg akarta előzni a buszt, észrevette a szemből közeledő autót, ezért visszahúzódott a sávjába. Gábor ettől ijedhetett meg, elránthatta a kormányt és a busznak ütközött. A fiatal párt egész Nemesszalók gyászolja.

Nézd meg a teljes riportot!

GYILKOSSÁG LETT AZ AUTÓS ÜLDÖZÉSBŐL

Száguldoztak autóval a faluban, ezen dühödött fel két dusnoki férfi, ezért üldözni kezdték a társaságot, végül gyilkosság lett a vége. A 44 éves családapa és társa azonnal a román autósok után indult, összevesztek, majd elmenekültek, egy földúton azonban utolérték a vendégmunkásokat, az apa ekkor szúrta halálra késsel az egyik férfit. A mentőket végül a gyilkos férfi és a fia értesítette, előállították őket.

Nézd meg a teljes riportot!

FELVETTE, AHOGY ERŐSZAKOLJA GYEREKÉT

Saját gyerekét is megerőszakolta egy férfi, társa pedig négyéves testvérét zaklatta rendszeresen, ezt pedig feltöltötték az internetre. Döbbenetes gyermekpornográf tartalmakat terjesztő bűnszervezetre csaptak le a rendőrök összesen nyolc helyszínen. Négy magyar férfit fogtak el, akik egy nemzetközi pedofil fórumot működtettek, aminek több ezer felhasználója volt. A bűnbanda tagjai akár 20 év börtönt is kaphatnak. A nyugalom megzavarására alkalmas riport következik.

Nézd meg a teljes riportot!

NEM ADOTT CIGIT, MEG AKARTÁK FOJTANI

Vízbe akart fojtani két fiatal egy borsodi férfit, mert az nem adott nekik cigarettát. Rugdosták, ütötték, majd az árokba lökték és még ott is rátapostak, sőt a víz alá nyomták a fejét. Egy arra sétáló nő vette észre a támadást, ő kergette el a kamaszokat, majd hívott mentőt az összevert férfihoz. A kegyetlen tiniket most ítélte el a bíróság.

Nézd meg a teljes riportot!

RENDŐRÖK IS KÓRHÁZBAN A TŰZ MIATT

A párnája alá tette az égő cigarettacsikket egy férfi, ezért gyulladhatott ki a lakása Budapesten, a 16. kerületben. A szomszédok a füstöt vették észre, de hiába dörömböltek az ajtón, a férfi nem ment ki a lángoló lakásból. Akkora volt a füst a lépcsőházban, hogy szinte semmit nem lehetett látni, de legalább a lakók ki tudtak menekülni az épületből. A férfit végül a tűzoltók vitték ki a lakásból, miközben hat rendőr is megsérült.

Nézd meg a teljes riportot!

20 CENTIRŐL LŐTTE ARCON AZ ELADÓT

Elítélték azt a rablót, aki közvetlen közelről lőtte arcon az eladót az egyik szombathelyi dohányboltban. A férfi maszkban rontott be a trafikba, gázpisztolyát a nő fejéhez szegezte és úgy követelte tőle a bevételt. Az eladó hiába mondta neki, hogy megkapja a pénzt, csak ne bántsa, a rabló többször megütötte. Kiderült, hogy a férfit korábban más bűncselekmények miatt már élete végéig börtönre ítélték.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGÉGETT A FIA, ELÍTÉLTÉK AZ APÁT

A teste hatvan százaléka megégett annak a kisfiúnak, aki egy forró vizes fazékba esett Bodroghalmon. Az apja a mosáshoz forralt vizet, az edényt lerakta a földre, a gyerek ekkor botlott meg és beleesett. A férfi azonnal odarohant, kiemelte fiát a forró vízből, de addigra a gyerek már súlyosan megsérült. A férfi beismerte, hogy hibázott, most ítélték el.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?