INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

HÍDNAK ÜTKÖZÖTT, SZÉTSZAKADT A HAJÓ

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Videón a megdöbbentő baleset: hídnak ütközött és részekre esett egy teherszállító hajó Bajánál. Az áruszállító bárkák elszabadultak a vízen, a több ezer tonnás, rakománnyal teli bárkákat össze kellett terelni. A balesetről több elképesztő felvétel is készült. A hajóskapitány feltehetőleg az erős szél miatt vesztette el az irányítást a jármű fölött és kormányozta hajóját a hídnak.

MEGERŐSZAKOLTA, FOJTOGATTA A TINIT

Megerőszakolt, megszurkált és csaknem 20 percig fojtogatott egy 16 éves lányt egy 38 éves férfi Tomajmonostorán, Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A tinédzser édesanyja nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondja, 16 éves lánya olyan állapotban ment haza, ahogy senki sem szeretné látni a gyerekét. A férfi a közeli dögkúthoz csalta a lányt, azt hazudta neki, ajándékot kap, majd rátámadt.

FÜRDŐSZOBÁBAN LETT ROSSZUL, MEGHALT

Szén-monoxid-mérgezésben halt meg egy férfi Hajdúszoboszlón. A fürdőszobában lett rosszul és összeesett. A fia talált rá és hiába hívott mentőt, már nem tudtak rajta segíteni. A házban nyílt égésterű vízmelegítő működött, de szén-monoxid-érzékelő nem volt mellette.

ANYJÁT IS MEGSZÚRTA AZ ÖNGYILKOS FIÚ

Meg akarta ölni magát, a megmentésére siető édesanyját pedig megsebesítette egy fiatal férfi Gödöllőn. Egy késsel akart végezni magával, de anyja ezt észrevette és le akarta állítani. Megpróbálta kicsavarni fia kezéből a kést, a dulakodás közben azonban ő is megsérült. A mentők mindkettejüket kórházba vitték, a férfi életveszélyes állapotban van.

Nézd meg a teljes riportot!

ÖKÖLLEL ÜTÖTTÉK A RENDŐRÖKET

Rendőrökre támadt egy részeg férfi vasárnap este a Pest megyei Pencen. A férfi az autójával az árokba csapódott. Amikor az épp arra járőröző rendőr intézkedni akart vele szemben, rátámadt. Hat rendőrautó érkezett a helyszínre, hogy lefogják a megvadult férfit, azonban egy ismerőse segített neki, így már ketten ütötték a rendőröket. Mindkét férfit megbilincselve vitték el. Akár évekre is börtönbe kerülhetnek.

Nézd meg a teljes riportot!

PUSKÁVAL VÉGEZTÉK KI A MACSKÁT

Puskával végeztek ki egy macskát Hajdúsámsonban. A család kedvencét az udvaron lőtték le, gazdái már csak azt vették észre, hogy kedvencük összeesett. A végzetes lövés előtt a gyerekek még az udvaron játszottak a macskával, szerencse, hogy a lövedék nem talált el senkit. A család feljelentést tett.

Nézd meg a teljes riportot!

APA ÉS A FIA HALT MEG A BALESETBEN

Egy apuka és 16 éves fia haltak meg egy brutális balesetben Cibakházánál. Egy busznak csapódtak hatalmas sebességgel, miután egy kanyarban átsodródtak a szembesávba. A férfi és fia a helyszínen azonnal meghaltak, a buszon hatan sérültek meg. Dunapataj közelében pedig egy 57 éves nő halt meg, amikor előzés közben egy teherautóval ütközött.

MEGÖLT EGY MUNKÁST, MAJD ELFUTOTT

Veszekedést és segélykiáltásokat hallottak a szomszédok egy tatabányai lakásból az éjjel – végül kiderült, hogy megöltek egy férfit. A gyilkos elmenekült, a házban többen is az ajtó becsapódására riadtak fel. Végül a szomszédok hívták ki a rendőröket. Mire odaértek, a vendégmunkás férfin már nem lehetett segíteni. Úgy tudjuk, a tatabányai lakást egy cég bérelte a férfinek, ahol kollégáival lakott. Az elkövetőt még most is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

IDÉN ÚJÍTOTTÁK FEL, MINDENÜK ELÉGETT

Sírva nyilatkozott a Tényeknek az a tulajdonos, akinek leégett a háza Kiskunfélegyházán. Az ott élő nő a füstszagra riadt fel az éjszaka közepén, nem tudja, mi okozhatta a tüzet. Házukat nemrég újították fel, az anyagi kár pedig hatalmas. Nyíregyházán egy lakás égett porig, a szomszédok az erkélyen rekedtek a hatalmas tűz miatt. Úgy tudjuk, hogy a tüzet egy meghibásodott laptop-töltő okozta.

EZER FORINTÉRT AKARTA TORKON SZÚRNI

Ezer forintért akarták elvágni a torkát egy 19 éves jászapáti férfinek. Ismerőse hazáig követte és megfenyegette, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor torkon szúrja, majd ököllel arcon ütötte. A férfi zsebében csak egy ezres volt, azt oda is adta, mire ismerőse megfenyegette, hogy felrobbantja a családja házát, ha bárkinek szól az esetről. A támadót most tartóztatták le.

KÉTSZER ÖLT A SALGÓTARJÁNI GYILKOS

Brutálisan megvertek, majd halálra késeltek egy nőt Salgótarjánban. A nő munka után nem ment haza, hanem ismerőseivel ivott egy patak partján. Valamin nagyon összevesztek, majd az egyik férfi brutálisan összeverte és halálra késelte a nőt. A férje tegnap (kedd) reggel ment keresni a párját, de már csak a holttestét találta meg. A rendőrök elfogták az elkövetőt. Kiderült, hogy a kegyetlen férfi már másodszor gyilkolt: tavaly szeptemberben is megölt egy embert.

DOHÁNYZOTT, EZÉRT HALT MEG AZ UNOKÁJA

Zuhanyzás közben megfulladt egy 12 éves vak kisfiú egy Fejér megyei faluban. A nagyanyja – akinek vigyáznia kellett volna rá – kiment az udvarra. A nő a lányával és unokáival lakott egy házban. A 12 éves értelmi fogyatékos unokájának a fürdését kellett volna felügyelnie, de ő kiment dohányozni, a kisfiú pedig belefulladt a 17 centis vízbe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?