INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

KÁDBA AKARTA FOJTANI A GYEREKÉT

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Megöllek, megfojtalak, dögöljél meg!” – ezt üvöltötte nyolcéves kisfiának egy anya, miközben üldözte, ütötte, a gyerek fejét még az ajtóba is beleverte. Ezután pedig a kádba akarta fojtani a fiát. A kisfiú éppen láthatáson volt nála, összevesztek, az anya ezután akarta őt megölni. Az asszony tagadja a brutalitást, azt állítja, hogy csak kergetőztek a szobában a gyerekkel.

LELÖKTE A ZEBRÁRÓL A GYALOGOST

Megdöbbentő videó: letolta a zebráról a gyalogost az agresszív autós Veszprém belvárosában. Az elképesztő jelenetet egy kocsi fedélzeti kamerája rögzítette. Jól látható, ahogy egy fiatal lány a gyalogátkelőn megy át, amikor egy autó szó szerint lelöki őt a zebráról. A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott, ám a rendőrök megtalálták.

ÖT EMELETET ZUHANT, TÚLÉLTE

Horzsolásokkal és két bordatöréssel megúszta az öt emeletnyi zuhanást az a fiatal férfi, aki beleesett egy szervizaknába Budapesten. Barátaival dohányozni mentek ki a tetőre, amikor a baleset történt. A férfi a Tényeknek azt mondja, nem sokra emlékszik, mivel sokkos állapotban volt. Az orvosok szerint csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

KEZELÉS MENTHETI MEG MARCI ÉLETÉT

Már csak a külföldi terápia mentheti meg a három és fél éves recski kisfiú, Marci életét, akinél kétéves korában 3-as stádiumú rosszindulatú agydaganatot diagnosztizáltak. A kisfiú számos fájdalmas kezelésen esett át, a daganat azonban nem csökkent. Ráadásul a kisfiút már műteni sem lehet.

ANYJÁT IS MEGSZÚRTA AZ ÖNGYILKOS FIÚ

Meg akarta ölni magát, a megmentésére siető édesanyját pedig megsebesítette egy fiatal férfi Gödöllőn. Egy késsel akart végezni magával, de anyja ezt észrevette és le akarta állítani. Megpróbálta kicsavarni fia kezéből a kést, a dulakodás közben azonban ő is megsérült. A mentők mindkettejüket kórházba vitték, a férfi életveszélyes állapotban van.

Nézd meg a teljes riportot!

ÖKÖLLEL ÜTÖTTÉK A RENDŐRÖKET

Rendőrökre támadt egy részeg férfi vasárnap este a Pest megyei Pencen. A férfi az autójával az árokba csapódott. Amikor az épp arra járőröző rendőr intézkedni akart vele szemben, rátámadt. Hat rendőrautó érkezett a helyszínre, hogy lefogják a megvadult férfit, azonban egy ismerőse segített neki, így már ketten ütötték a rendőröket. Mindkét férfit megbilincselve vitték el. Akár évekre is börtönbe kerülhetnek.

Nézd meg a teljes riportot!

PUSKÁVAL VÉGEZTÉK KI A MACSKÁT

Puskával végeztek ki egy macskát Hajdúsámsonban. A család kedvencét az udvaron lőtték le, gazdái már csak azt vették észre, hogy kedvencük összeesett. A végzetes lövés előtt a gyerekek még az udvaron játszottak a macskával, szerencse, hogy a lövedék nem talált el senkit. A család feljelentést tett.

Nézd meg a teljes riportot!

APA ÉS A FIA HALT MEG A BALESETBEN

Egy apuka és 16 éves fia haltak meg egy brutális balesetben Cibakházánál. Egy busznak csapódtak hatalmas sebességgel, miután egy kanyarban átsodródtak a szembesávba. A férfi és fia a helyszínen azonnal meghaltak, a buszon hatan sérültek meg. Dunapataj közelében pedig egy 57 éves nő halt meg, amikor előzés közben egy teherautóval ütközött.

MEGÖLT EGY MUNKÁST, MAJD ELFUTOTT

Veszekedést és segélykiáltásokat hallottak a szomszédok egy tatabányai lakásból az éjjel – végül kiderült, hogy megöltek egy férfit. A gyilkos elmenekült, a házban többen is az ajtó becsapódására riadtak fel. Végül a szomszédok hívták ki a rendőröket. Mire odaértek, a vendégmunkás férfin már nem lehetett segíteni. Úgy tudjuk, a tatabányai lakást egy cég bérelte a férfinek, ahol kollégáival lakott. Az elkövetőt még most is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

IDÉN ÚJÍTOTTÁK FEL, MINDENÜK ELÉGETT

Sírva nyilatkozott a Tényeknek az a tulajdonos, akinek leégett a háza Kiskunfélegyházán. Az ott élő nő a füstszagra riadt fel az éjszaka közepén, nem tudja, mi okozhatta a tüzet. Házukat nemrég újították fel, az anyagi kár pedig hatalmas. Nyíregyházán egy lakás égett porig, a szomszédok az erkélyen rekedtek a hatalmas tűz miatt. Úgy tudjuk, hogy a tüzet egy meghibásodott laptop-töltő okozta.

EZER FORINTÉRT AKARTA TORKON SZÚRNI

Ezer forintért akarták elvágni a torkát egy 19 éves jászapáti férfinek. Ismerőse hazáig követte és megfenyegette, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor torkon szúrja, majd ököllel arcon ütötte. A férfi zsebében csak egy ezres volt, azt oda is adta, mire ismerőse megfenyegette, hogy felrobbantja a családja házát, ha bárkinek szól az esetről. A támadót most tartóztatták le.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?