INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak legfontosabb hírek

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

RETTEGNEK A BOLTI SZATYROKTÓL

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már saját szatyorral járnak bevásárolni a boltokba az emberek, mert nem merik megfogni a bevásárlókosarakat, annyira félnek a koronavírustól. A boltok azonban erre változóan reagálnak. Van, ahol nem engedik, hogy a bevásárláskor saját szatyorba pakoljanak, máshol viszont az aggódó vásárlóknak ezt is hagyják. A legtöbben viszont így is kesztyűben és maszkban járnak a boltokba.

OTTHONI MUNKA: SZÉKET RENDEL MINDENKI

Dübörög az internetes rendelés, sokan az otthoni munka miatt most forgószéket rendelnek. Az egyik karcagi webáruháznak annyira megnövekedett a forgalma, hogy újra kinyitottak. Az ügyvezető szerint a jó idő közeledtével sokan úgy döntöttek, felújítják a lakást, így nagy a kereslet az egyéb bútorok iránt is.

EGYÉVES LÁNYÁT ÖLTE MEG AZ ANYA

„Megöltem a kislányom!”, – ezzel sétált be a rendőrségre egy 38 éves nő Budapesten. Azt is elmondta, hogy szombaton este végzett gyerekével. Egy napra rá adta fel magát. A rendőrök azonnal a Havanna utcai lakótelepre mentek, a nő lakásában pedig megtalálták a halott gyereket. A kriminológus azt mondta, nagyon ritka az ilyen gyilkosság és szinte biztos benne, hogy az elszigeteltség az oka annak, hogy az anya végzett gyerekével.

MEGTALÁLTÁK A MEGÖLT FÉRFI KUTYÁJÁT

Megtalálták Pepsit, azt az egyéves pincser kutyát, aki azután tűnt el, hogy gazdáját meggyilkolták pénteken a 28-as villamoson. A másik társaság először az állat miatt szólt be az áldozatnak, majd végül meg akarták simogatni, de ezt a gazdája nem engedte, ezért leszúrták. A gyanúsítottak letartóztatásáról ma döntöttek. A kutya pedig közel az otthonához, egy óvodánál bujkált.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?