INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KORÁBBAN IS AGRESSZÍV VOLT A KÉSELŐ

Pszichiátriára akarták küldeni azt a férfit, aki Erdőkertesen megkéselt két rendőrt. Éppen a váci kórházból vitték haza, mikor megtámadta őket. Délután a bíróságon kellett volna előállítaniuk, ugyanis a szakértő korábban megállapította, hogy kóros az elméje – ezért is akarták pszichiátriára küldeni. Egy ismerőse szerint ettől nagyon félt. Most viszont a bíróság úgy döntött, hogy elmegyógyintézetbe kell kerülnie.

Nézd meg a teljes riportot!

MACSKÁIKKAL EGYÜTT HALTAK MEG

Egy polgárőr talált rá egy 63 éves nőre, élettársára és holttestük mellett fekvő macskák tetemére csütörtökön egy pilisszántói víkendházban. Úgy tudni, a család és háziállataik halálát szén-monoxid-mérgezés okozta. Nem ők a színtelen, szagtalan gáz első áldozatai, idén alig három hét alatt már öten haltak meg szén-monoxid-mérgezésben.

Nézd meg a teljes riportot!

KRISTÓF MÁR EGYEDÜL TUD JÁRNI

Már focizik, biciklizik, lépcsőzik az ötéves vásárosnaményi kisfiú, Kristóf. Másnak mindez hétköznapi dolog, ő azonban több mint négy évet várt erre. Koraszülöttként a kisfiú agyvérzést kapott, ami kétoldali bénulást okozott nála. Szeptemberben egy speciális műtéten esett át, melyhez a magyar emberek segítségével sikerült összegyűjtenie a pénzt a családnak. Azóta Kristóf már az óvodába készül.

Nézd meg a teljes riportot!

címkék:
És ezeket olvastad már?