INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

GÁZPALACKOK ROBBANTAK A TŰZBEN

Robbanások és tűzvész Óbudán. Vasárnap este gyulladt ki egy faház a Dinamó utcában. A tűz miatt leszakadt a magasfeszültségű vezeték, emiatt a tűzoltók nem tudták elkezdeni az oltást. Gázpalackok is felrobbantak, az egyik átrepült az utca túloldalára, beszakította egy ház tetejét. Ez is és a kigyulladt ház melletti épület is lakhatatlan lett. Egy ember megsérült, őt a leszakadó magasfeszültségű vezeték találta el.

Nézd meg a teljes riportot!

SAJÁT FIÁT SZÚRTA MELLKASON

Mellkason szúrta 33 éves fiát egy 63 éves apa Kiskunfélegyházán. A két férfi annyira összeveszett, hogy majdnem gyilkosság lett a vita vége. A rendőröket azzal hívta fel a megszúrt férfi édesanyja, hogy volt férje kést rántott és azzal megsebesítette közös fiukat. A mentők már stabil állapotban vitték kórházba a vérző férfit. Édesapja pedig mindent bevallott a rendőröknek.

Nézd meg a teljes riportot!

KÖD, CSÚSZÓS ÚT MIATT SOK A BALESET

Rengeteg baleset történt a köd és a csúszós utak miatt. Több kocsi megcsúszott és lesodródott az útról. De olyan is volt, aki a köd miatt egy kanyart nem tudott bevenni, ezért törte össze a kocsiját. A köd tartósan, néhány napig még biztos, hogy megmarad az országban. A rendőrség kéri, hogy mindenki sokkal körültekintőbben vezessen az utakon.

Nézd meg a teljes riportot!

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?