INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

NEM EMLÉKSZIK TETTÉRE A KÉSELŐ DIÁK

Nem emlékszik, miért, mikor és hogyan késelte meg tanárát a 17 éves győri diák, aki csütörtökön tanítási órán esett neki egy késsel osztályfőnökének. A nő – akinek a tüdejét is elérte az egyik szúrás – már jobban van, még a héten hazamehet a kórházból. A kitűnő tanuló diák elmondása szerint megbánta tettét és nagyon aggódik tanárnője egészségi állapota miatt.

Nézd meg a teljes riportot!

OTTHON KARÁCSONYOZHAT BRÓKER MARCSI

Még mindig nem született ítélet az ügyében, így már biztosan otthon töltheti a karácsonyt D. Sándorné, azaz ahogyan mindenki ismeri: Bróker Marcsi. A csaló több mint 700 embert vert át, összesen 12 milliárddal károsította meg őket. 2016-ban elrendelték a letartóztatását, ez azonban csak 2019 decemberéig tart. Károsultjai felháborodtak.

Nézd meg a teljes riportot!

VÉGIGHÚZTA AZ UTCÁN A KUTYÁT

Ököllel és szíjjal is megverte, majd az emberek előtt az utcán húzott végig egy kutyát egy férfi Vácon. Azt állította, hogy az ő kutyája és ahogy fogalmazott: csak be akarta csicskítani. Később azonban kiderült, hogy egy közeli háztól elszökött állatot kínzott majdnem halálra. A brutális férfinak több ügye is volt már, Ördög becenéven híresült el a környéken.

Nézd meg a teljes riportot!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?