INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kíváncsi vagy a nap legfontosabb történéseire? Összeszedtük egyetlen cikkben, mi történt itthon és a világban, a TV2 Tények segítségével.
  • Szerző: Ripost

PADRÓL NÉZTÉK A BRUTÁLIS VEREKEDÉST

Hatalmas utcai verekedést rögzített egy térfigyelő kamera a budapesti Fogarasi útnál. Két férfi részegen veszett össze valamin, majd ököllel esett egymásnak. A videón látszik, hogy az egyikük a földre zuhan, a másik még ekkor is üti, sőt egy hatalmasat rúg a férfibe. A rendőrség rekord gyorsan, alig több mint egy perc alatt tartóztatta le a két férfit. Hárman viszont a közelben ültek egy padon és az italukat kortyolgatva nézték végig az egész verekedést.

FELROBBANT A HÁZ, HALÁLRA ÉGETT A NŐ

Felrobbant egy ház Csanádpalotán, egy 90 éves nő égett halálra. Fia azt mondja, az ő nővére és az unokája még épp ki tudott menekülni a lángoló házból, azonban édesanyja már nem, bent ragadt. Amikor be akarták törni az ablakot, több gázpalack is felrobbant. Átányban, Heves megyében szintén egy családi ház gyulladt ki.

KIVÉGEZTE VOLNA APJÁT, MERT UTÁLTA

Szó szerint irtózik apjától az a lány, aki az anyjával együtt elhatározta, hogy megölik a férfit Bölcskén. Volt, hogy a lány egy egész nyarat egy kanapén töltött csak azért, mert nem akart arra a padlóra lépni, ahol az apja is jár. A férfi később el is költözött tőlük. Egyik este azonban anya és lánya magukhoz csalták. A lány először nyakon szúrta, majd lefújta darázsirtóval. Az anyja pedig kalapáccsal verte fejbe a férfit, később pedig mikor kimenekült az utcára, autóval ütötte el.

DRÁGA AZ ÜNNEPI MENÜ, INKÁBB RENDELIK

Aranyáron van a karaj, de a zöldségek és valójában minden, ami az ünnepi menühöz kell, hatalmasat drágult. A vásárlók többsége már jóval karácsony előtt bevásárol és megveszi a hozzávalókat. Ezeket azonban nagyon drágának találják. Ez azért is lehet, mert év közben több terméknek is emelkedett az ára. Ilyen volt például a hús és a tojás is. És így idén többe kerül a karácsonyi menü is, sokan ezért inkább rendelik az ételeket.

 

 

És ezeket olvastad már?