INSIDER

TV2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

SZÖKÖTT RAB: 15 ÉVESEN RABOLT ELÕSZÖR

Továbbra sem találják azt a rabot, aki tegnap megszökött a győri bíróságról. Egyik rokona elárulta, hogy a 33 éves, kétgyermekes apuka 15 éves kora óta szinte folyamatosan börtönben van.  Korábban többször lopott és rabolt is. A Tényeknek nyilatkozott a szökés szemtanúja is, aki mellett elfutott a férfi. Azt mondta, azt tűnt fel neki, hogy rengetegszer nézett hátra, majd menekülés közben a rabruhát is levette.

Nézd meg a videót itt!

FELROBBANT A KONYHA, KÚSZVA JÖTT KI

Súlyosan megégve, kúszva jött ki a házából egy férfi Szögligeten, Borsodban. Mentőhelikopter vitte kórházba. Valószínűleg a gáz szivárgott a konyhában, és berobbant. A szomszédok kirohantak, egy nő majdnem elájult, annyira megijedt. A robbanás lökéshullám megmozgatta a tetőt és az ablakokat. A megégett férfi nővére sokkos állapotban nyilatkozott.

Nézd meg a videót itt!

HÁZNAK TOLTA A BUSZT, NÉGY SÉRÜLT

Kocsi és kisbusz ütközött egymásnak Karcagon. A személyautó sofőrje nem vette észre a STOP táblát, ezért hajthatott neki a kereszteződésben a menetrend szerint közlekedő távolsági busznak. A balesetnek négy sérültje van, egyiküket koponyasérüléssel szállították kórházba.

Nézd meg a videót itt!

RENDKÍVÜLI MÓDON DRÁGUL A VAJ

Hiánycikk lesz a vaj az év végére! Az európai tejágazat két éve küzd komoly problémákkal. Nagyon sok tejtermelő úgy döntött, hogy befejezi az üzemelést, Kína pedig nagyon sok vajat visz ki Európából. A vaj világpiaci ára a duplájára nőtt. A tejzsír alapú termékek, mint például a vaj, a tejföl és a tejszín ára a mostanihoz képest is emelkedhet, akár további 30%-kal is!

Nézd meg a videót itt!

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?